Αθλητισμός|16.06.2021 00:34

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της 1ης αγωνιστικής του Euro

Newsroom

Εσείς φτιάξατε ομάδα για τον μεγάλο διαγωνισμό ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Euro ή ακόμη; Προλαβαίνετε πάντως... Η πρώτη αγωνιστική του τουρνουά ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι της Γαλλίας με τη Γερμανία κι ακόμη έχετε περιθώριο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 16/6 στις 15.45 για να δημιουργήσετε την ομάδα σας προκειμένου να διεκδικήσετε τα 500 δώρα του διαγωνισμού. Ναι καλά διαβάσατε, το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ μοιράζει 500 δώρα για όλα τα γούστα: από μια μοναδική μηχανή και σούπερ διακοπές, μέχρι ζεστό χρήμα, τηλεοράσεις, ρολόγια, γεύματα, επίσημα προϊόντα ομάδων, μπλούζες εθνικών ομάδων, μπύρες, βιβλία και πολλά άλλα...

Μπείτε στο σάιτ του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και φτιάξτε την ομάδα σας

Η επίσημη βαθμολόγηση για το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα αρχίσει με την έναρξη της 2ης αγωνιστικής την Τετάρτη 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τον τελικό της 11ης Ιουλίου. Αρα έχετε περιθώριο για να φτιάξετε την ομάδα ή τις ομάδες σας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (16/6) στις 15.45, δηλαδή μέχρι κι ένα τέταρτο πριν από τη σέντρα του αγώνα της Φινλανδίας με τη Ρωσία, οπότε οριστικά θα κλειδώσουν οι συμμετοχές. Προλαβαίνετε λοιπόν να φτιάξετε την ομαδάρα σας για να αναδειχθείτε εσείς οι νικητές του Euro.

Κι αν προβληματίζεστε για τις προπονητικές επιλογές σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες και tips για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα δίχως να βγείτε εκτός μπάτζετ. Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες κι εκείνοι που έκαναν τη διαφορά κατά την πρώτη αγωνιστική του Euro με βάση τη βαθμολογία του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Πώς κερδίζετε ή χάνετε βαθμούς στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τερματοφύλακες

Ο Hradecky (FIN) ήταν με διαφορά ο κορυφαίος όλων των γκολκίπερ (αλλά και συνολικά στο παιχνίδι) καθώς δεν δέχθηκε γκολ (5 βαθμοί) ενώ απέκρουσε και πέναλτι (10 βαθμοί), γεγονός που του έδωσε συνολικά 15 βαθμούς. Επίσης από 5 βαθμούς πήραν και οι γκολκίπερ που δεν δέχθηκαν γκολ στα παιχνίδια των ομάδων τους Patrício (POR), Olsen (SWE), Simón (ESP), Pickford (ENG), Courtois (BEL), Donnarumma (ITA) και Lloris (FRA).

Αμυντικοί

Ο Meunier (BEL) ήταν μακράν του δεύτερου ο πιο πολύτιμος αμυντικός καθώς σκόραρε (5 βαθμοί), ενώ η ομάδα του διατήρησε και το μηδέν στην άμυνα (3 βαθμοί), κάτι που του απέφερε 8 βαθμούς. Από εκεί και πέρα, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ακολούθησαν με τρεις βαθμούς καθώς οι ομάδες τους δεν δέχθηκαν γκολ: Bonucci (ITA), Florenzi (ITA), Alderweireld (BEL), Stones (ENG), Alba (ESP), P. Torres (ESP), Lindelöf (SWE), R. Dias (POR), Varane (FRA) και Pavard (FRA).

Μέσοι

Στους μέσους ο Schick (CZE) ήταν η μεγάλη αποκάλυψη και ο MVP με 14 βαθμούς καθώς σκόραρε δύο γκολ (10 βαθμοί) εις βάρος της Σκωτίας, η Τσεχία κράτησε το μηδέν στην άμυνα (2 βαθμοί) και επίσης πιστώθηκε +2 βαθμούς για τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα του. Ακολούθησε ο Insigne (ITA) με δέκα βαθμούς καθώς, σκόραρε (5 βαθμούς) για την Ιταλία, που κράτησε ανέπαφη την εστία της (2 βαθμοί), ενώ πήρε και +3 βαθμούς διότι ήταν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των τριών γκολ της ομάδας του. Επίσης, 6 βαθμούς κέρδισε ο Wijnaldum (NED) κι από τέσσερις οι Carrasco (BEL), Yarmolenko (UKR) και B. Fernandes (POR).

Επιθετικοί

Δύο ήταν οι επιθετικοί που έκαναν κρότο στο ξεκίνημα του τουρνουά και το όνομά τους δεν προκαλεί ουδεμία έκπληξη: Ronaldo (POR) και Lukaku (BEL) έπιασαν τους 13 βαθμούς σε μόλις έναν αγώνα καθώς αμφότεροι σκόραραν από δύο γκολ (10 βαθμοί), ενώ οι ομάδες τους πέτυχαν τρία γκολ (3 βαθμοί για καθέναν τους). Ακολούθησε η πιο φτηνή επιλογή του Immobile (ITA) που έγραψε 8 βαθμούς, ενώ εξαιρετικά τα πήγαν και οι πάμφθηνοι Yaremchuk (UKR) και Arnautović (AUT) που πήραν από επτά βαθμούς.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και κερδίστε μοναδικά δώρα.

Η καλύτερη ενδεκάδα της 1ης αγωνιστικής

Γίνε ΠρόεδροςEuroEuro 2021Euro 2020