Αθλητισμός|16.06.2021 22:41

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ομάρ Ελ Καντουρί

Newsroom

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η υπόθεση του Ελ Καντουρί κλείνει θετικά και για τις δύο πλευρές που τα έχουν βρει σε όλα με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους/ Ένα ζήτημα που δεν φάνταζε εύκολο αλλά βρέθηκε η «χρυσή» τομή λόγω της καλής συνεννόησης που επετεύχθη με τον Μίνο Ραίολα. Ο άνθρωπος πίσω από τον έμπειρο Μαροκινό ποδοσφαιριστή…

Ηθελε ο ΠΑΟΚ, ήθελε κι ο Καντουρί

Από την πρώτη στιγμή, ο ατζέντης του Καντουρί έδειξε… ΠΑΟΚ, εμφανίζοντας θετική προδιάθεση, σεβόμενος τα θέλω του αλλά και την επιθυμία της οικογένειας του παίκτη για να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Η συμφωνία επετεύχθη για 2+1 χρόνια με τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας να ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση που συμπληρωθεί το 50% των συμμετοχών του.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε με τη σειρά της μια σημαντική παράμετρο που προσανατόλισε τον Καντουρί στην υπόθεση ΠΑΟΚ, παρά τις σειρήνες που ήχησαν στα αυτιά του! Με την ανανέωση του Μαροκινού κλείνει μια σημαντική εκκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ δεδομένης της επιθυμίας και του προπονητή που είχε εκφραστεί δημόσια για τον Καντουρί, με την ευχή να κλείσει θετικά το θέμα!

ΠΑΟΚΟμάρ Ελ Καντουρί