Αθλητισμός|23.06.2021 19:42

H τελική 12άδα της Εθνικής μπάσκετ για το Προολυμπιακό τουρνουά

Newsroom

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τους 12 παίκτες τους οποίους επέλεξε να έχει μαζί του στην Εθνική μπάσκετ για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βικτόρια ο Ρικ Πιτίνο. Ο τελευταίος που «κόπηκε» από την αποστολή είναι ο Μιχάλης Λούντζης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ετοιμάζει βαλίτσες για τον Καναδά με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε για την 12άδα στην οποία θα στηριχτεί.

Η 12άδα της Εθνικής

Πριν από τον Λούντζη, είχαν «κοπεί» οι Γιάννης Αθηναίου, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ και Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ νοκ άουτ τέθηκαν λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Βασίλης Σπανούλης, όπως βεβαίως και ο Γιάννης με τον Θανάση Αντετοκούνμπο που συμμετέχουν στους τελικούς της Ανατολής στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Οι 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν με την Εθνική Ανδρών είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Καββαδάς.

Εθνική μπάσκετΕθνική ομάδαπροολυμπιακό τουρνουά