Αθλητισμός|17.01.2019 17:09

Ο Κριστιάνο και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού

Αλέξανδρος Λοθάνο

Από το καλοκαίρι, όταν υπέγραψε στο«Costa Navarino»της Μεσσηνίας το συµβόλαιό του µε τη Γιουβέντους, είναι ο απόλυτος σταρ του ιταλικού ποδοσφαιρικού κόσµου. Και στο πρώτο µεγάλο ραντεβού της σεζόν, το Σούπερ Καπ, που διεξήχθη στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο το επιβεβαίωσε στην πράξη. Με κοντινή κεφαλιά ο Πορτογάλος αιφνιδίασε την άµυνα της Μίλαν, νίκησε τον Τζανλουίτζι Ντοναρούµα (61’) και σφράγισε την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του ως «µπιανκονέρο» (1-0). Η αποβολή του Φρανκ Κεσιέ για σκληρό φάουλ στον Εµρέ Τσαν (75') εκµηδένισε τις λιγοστές πιθανότητες των µαχητικών «ροσονέρι», για τους οποίους µπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Επισήµως, ο Αργεντινός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από πυρετό τις τελευταίες ώρες, αλλά όλα δείχνουν ότι τις επόµενες ηµέρες θα ολοκληρωθεί η µετακίνησή του στην Τσέλσι, µε τη Μίλαν να αποκτά στη θέση του τον Πολωνό Κριστόφ Πιάτεκ από την Τζένοα. Συµµαχία γυναικών Εντός γηπέδου ο Κριστιάνο απολαµβάνει τη δόξα που φέρνουν τα γκολ του. Εξω από αυτό, όµως, δεν λέει να ηρεµήσει µε την «υπόθεση Μαγιόργκα», η οποία πήρε νέα τροπή. Η πρώην σύντροφος του Πορτογάλου, Τζασµίν Λέναρντ, η οποία πρόσφατα αποκάλεσε «ψυχοπαθή και ψεύτη» τον Κριστιάνο, υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον 33χρονο «CR7». Με αφορµή αυτές τις δηλώσεις, ο Λέσλι Μαρκ Στόβαλ, δικηγόρος της Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο τη βίασε το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συναντηθεί µε τη Λέναρντ και τον δικηγόρο της, Τζόναταν Κοάντ.

Η Λέναρντ, η οποία έγινε γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία χάρη στη σχέση της µε τον Πορτογάλο, υποστήριξε πρόσφατα ότι τους τελευταίους 18 µήνες ο Κριστιάνο την απειλεί ότι θα στείλει ερωτικές της φωτογραφίες στον πατέρα της, προκειµένου να αποτρέψει τη συνάντησή της µε την πλευρά της Μαγιόργκα. Μια συνάντηση που εντέλει θα λάβει χώρα και ενδέχεται να επιφέρει ανατροπές στην υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας η αστυνοµία του Λας Βέγκας κάλεσε τον Ρονάλντο να υποβληθεί σε εξέταση DNA, ώστε να διαπιστωθεί αν συµπίπτει µε τα ίχνη που εντοπίστηκαν στα ρούχα της Μαγιόργκα από την επίµαχη βραδιά στην αµερικανική πόλη

Κριστιάνο Ρονάλντο