Αθλητισμός|01.07.2021 16:49

Η οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με Αστέρα για Τζίμα και το «χρυσό» deal για Γιαννούλη

Newsroom

Έκλεισε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ Β' με προοπτική βεβαίως την ανδρική ομάδα. Μπορεί να απομένουν μόνο οι υπογραφές, ωστόσο, γίνεται σαφές πως το θέμα είναι εντελώς τυπικό πια καθώς ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έδωσαν τα χέρια τους και συμφώνησαν σε όλα. Μάλιστα, οι Αρκάδες θα διατηρήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης από τη μεταγραφή του 20χρονου, ενδεικτικό της πίστης που υπάρχει στο πρόσωπό του. Πλέον, απομένει το διαδικαστικό σκέλος της υπόθεσης προκειμένου να «κλείσει» και επίσημα το ζήτημα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία, όπως και έγινε...

Η μεγάλη συμφωνία για Γιαννούλη

Στο μεταξύ, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του, η Νόριτς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη μέχρι το 2024! Από την 1η Ιουλίου ο Κατερινιώτης μπακ ανήκει και επίσημα στο δυναμικό των Καναρινιών καθώς με τον προβιβασμό της ομάδας στην Premier League, ενεργοποίησαν την υποχρεωτική οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ κάνοντας τον παίκτη οριστικά δικό τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιαννούλης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Γενάρη και κέρδισε το στοίχημα των εντυπώσεων, όντας βασικό γρανάζι της αγγλικής ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν και στη «μάχη» της ανόδου. Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς ανήλθε στα 8,5 εκατ. ευρώ, με τα «καναρίνια» να εμφανίζονται τυπικοί στις υποχρεώσεις τους ως προς την ελληνική ομάδα, ενδεικτικό και της επιθυμίας τους να εντάξουν στο δυναμικό τους τον αριστερό οπισθοφύλακα.

Φάρκε: «Ήμασταν από την αρχή πεπεισμένοι για τον Γιαννούλη»

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε, σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Μπεν και ο Δημήτρης έγιναν μόνιμα μέλη του ρόστερ μας. Με τον Γιαννούλη ήμασταν πεπεισμένοι από την αρχή για τις ικανότητές του. Είναι σε εξαιρετική ηλικία και έχει ήδη πλούσιες παραστάσεις. Έπαιξε για έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και έχει αποδείξει την αξία του στην Εθνική Ελλάδος».

Γιαννούλης: «Ανυπομονώ, θέλω να δω τα όριά μου»

Με τη σειρά του, ο Γιαννούλης, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε μεγάλους παίκτες και σε τεράστιους συλλόγους και να γνωρίσω τα όριά μου ως ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες της Premier League. Το να μετακινηθώ σε μια νέα χώρα ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά όλοι με αντιμετώπισαν πολύ φιλικά, τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά και εδώ είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια».

Όλες οι ειδήσεις

Εστίαση – Διασκέδαση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα μέτρα

Κορονοϊός – Προειδοποίηση ΠΟΥ: Έρχεται νέο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη

Πελώνη για εμβολιασμούς 15 έως 17 ετών: Ξεκινούν μόλις δώσει το «πράσινο» φως η Επιτροπή

Freedom Pass: Πότε και πώς θα πάρουν την «κάρτα ελευθερίας» οι νέοι 18-25

SuperLeagueΠΑΟΚΝόριτςPremier LeagueΔημήτρης ΓιαννούληςΠαναγιώτης Τζίμας