Αθλητισμός|18.01.2019 07:54

Αυστραλιανό Όπεν: Πανηγυρικά στους «16» ο Τσιτσιπάς, περιμένει τον Φέντερερ!

Newsroom

Ο νεαρός τενίστας, κατάφερε να προκριθεί στον 4ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam κι έγινε ο πρώτος Ελληνας που το καταφέρνει! Ο Τσιτσιπάς διατήρησε την ψυχραιμία του όταν «στράβωσε» ο αγώνας με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι και πήρε τεράστια πρόκριση στη φάση των «16» του Open.

Ο Ελληνας τενίστας λύγισε με 6-3, 3-6, 7-6(7), 6-4 τον 26χρονο Γεωργιανό (Νο.20) και περιμένει νίκη του Ρότζερ Φέντερερ επί του Τέιλορ Φριτζ για να ζήσει την Κυριακή τη μεγαλύτερη εμπειρία της καριέρας του!

Ο ίδιος είπε on court ότι θα ήταν εκπληκτικό να παίξει με τον Ελβετό θρύλο στη Rod Laver Arena, αλλά πως θα ήθελε να πάρει την πρόκριση ο Φριτζ, όμως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η ευχή του...

T
T
T

Εξαλλος με τον επόπτη, του έσυρε... γαλλικά!

Σετ πόιντ είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 3ο σετ της αναμέτρησης με τον Γεωργιανό Μπασιλασβίλι (5-3). Ο διαιτητής στο σερβίς του Έλληνα τενίστα έδωσε μέσα, ενώ ο επόπτης γραμμής φώναξε άουτ και έτσι ο πόντος χρειάστηκε να επαναληφθεί.

Ο Μπασιλασβίλι έσωσε το μπρέικ και αυτή η εξέλιξη έκανε έξαλλο τον Τσιτσιπά ο οποίος φώναζε διάφορα... γαλλικά, που πέρασαν στους τηλεοπτικούς δέκτες και μάλιστα... πεντακάθαρα!

«Αντίο» από Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε στα ίσα το πρώτο σετ με τη «γηπεδούχο» Άσλεϊ Μπάρτι στη Μελβούρνη, ωστόσο λύγισε στη συνέχεια και δεν κατάφερε να κλείσει θέση σε τέταρτο γύρο Grand Slam για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Grand SlamΑυστραλιανό ΌπενΣτέφανος ΤσιτσιπάςΜαρία Σάκκαρη