Αθλητισμός|18.01.2019 13:13

ΑΕΚ: Θέλει να γυρίσει ο Βράνιες μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο

Σταύρος Καζαντζόγλου

Η εµπλοκή του σε ερωτικό σκάνδαλο µε γνωστή περσόνα της Σερβίας (και σύζυγο πρώην συµπαίκτη του) προσφέρει καθηµερινά πικάντικες αποκαλύψεις. Ωστόσο, για τον 29χρονο Βόσνιο αµυντικό το πρόβληµα είναι ακόµα πιο σύνθετο. Το νέο σκάνδαλο µε πρωταγωνιστή τον διεθνή στόπερ βαραίνει το ήδη κακό κλίµα που υπάρχει γι’ αυτόν στην Αντερλεχτ. Ο Βράνιες µετακόµισε στην Αντερλεχτ το περασµένο καλοκαίρι, µε τους Βέλγους να δίνουν 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Εκεί, όµως, δεν κόλλησε ποτέ. ∆εν έγινε βασικός.

Εδώ και καιρό, στο Βέλγιο αποτελεί κοινό µυστικό πως η Αντερλεχτ δεν θα ήταν αρνητική σε παραχώρηση του Βράνιες. Ο Βράνιες έχει αλλάξει 12 οµάδες στην καριέρα του και µόνο στην ΑΕΚ βρήκε τη… Γη της Επαγγελίας. «Εχω την ΑΕΚ στην καρδιά µου, την αγάπησα, όπως και τους οπαδούς της. Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ και θα γυρίσω» έλεγε στα τέλη του 2018 ο Βόσνιος. Το θέµα Βράνιες θα απασχολήσει την ΑΕΚ. Ειδικά εάν µείνει ελεύθερος, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ανοίξει το θέµα. Ακόµα πιο «θερµά» παρακολουθούν στην ΑΕΚ τις εξελίξεις µε τον Αραούχο. Αλλωστε, στο δίληµµα Αραούχο ή Πόνσε, µάλλον υπερτερεί ο πρώτος. Μετέωρος Ο Αργεντινός υπέγραψε νέο συµβόλαιο µε τη Λας Πάλµας (έχει 13 συµµετοχές µε τρία γκολ και δύο ασίστ), αλλά µέχρι το καλοκαίρι πολλά αλλάζουν.

Ο Αραούχο θα είναι στα 27 και αν η Λας Πάλµας δεν ανέβει, θα είναι δύσκολο να τον κρατήσει. Εκτός εάν στο µεσοδιάστηµα ο Πόνσε «κλέψει» κι άλλο τις «κιτρινόµαυρες» καρδιές και βρεθεί συµφέρουσα συµφωνία µε τη Ρόµα για ανανέωση του δανεισµού ή συνιδιοκτησία. Ο Αργεντινός δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες για συµµετοχή σε τοπ πρωτάθληµα και η ΑΕΚ µπορεί να τον «ψήσει» µόνο µε ευρωπαϊκή προοπτική

Όγκνιεν Βράνιες