Αθλητισμός|05.07.2021 18:31

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Νέντοβιτς, μένει και ο Παπαπέτρου

Newsroom

Δύο παίκτες εξαιρετικά σημαντικοί για τον Παναθηναϊκό παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας καθώς τόσο ο Νεμάνια Νέντοβιτς, όσο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Τριφυλλιού. Ο «Νέντο» είχε εκφράσει ως επιθυμία την παραμονή του και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ηθελε ο Νέντοβιτς

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών των νταμπλούχων Ελλάδας κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όμως δεν αγωνίστηκε στο φινάλε λόγω προβλήματος υγείας μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό. Τώρα όμως ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματα και βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής στη δράση. Και αυτή θα γίνει με τους νταμπλούχους Ελλάδας, σε μια κίνηση που ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την περιφέρεια της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νέντοβιτς θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ έως και το 2023, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του πλέον να προχωρήσουν απερίσπαστοι στις επόμενες κινήσεις τους, καθώς πλέον το ρόστερ της νέας σεζόν σχηματοποιείται. Αλλωστε, αναμένεται να παραμείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου καθώς όπως αποκάλυψε το SDNA ο διεθνής φόργουορντ έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει στο στον Παναθηναϊκό. Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως οι Πράσινοι κρατούν τις δύο πιο σημαντικές σταθερές του ρόστερ και μπορούν να «χτίσουν» γύρω από αυτούς μια δυνατή ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ίδιος ο Νέντοβιτς άλλωστε φρόντισε να στείλει το δικό του... Παναθηναϊκό μήνυμα μέσα από τα social media, με μια εικόνα που αποτυπώνει τον ίδιο και τον κόσμο του «τριφυλλιού», σε μια κίνηση που προκαλεί ντελίριο στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

T

Ο όρος του ΝΒΑ

Παράλληλα, σε μία κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο, ο Παπαπέτρου θέλει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και ετοιμάζεται να πει το «ναι», χωρίς να μπει μάλιστα σε μεγάλες διαπραγματεύσεις σε ό,τι αφορά τις απολαβές του. Με αυτό τον τρόπο, αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι η προτεραιότητά του είναι το Τριφύλλι, με βάση φυσικά το σκεπτικό ότι θα δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός ήταν και ο «όρος» του από την αρχή, γιατί το αγωνιστικό κομμάτι μπήκε σε πρώτο πλάνο. 

Πάνω στην ίδια βάση, πρέπει να σημειωθεί ότι η μοναδική εκκρεμότητα για το οριστικό deal αφορά το ΝΒΑ out. Ως επαγγελματίας αθλητής, ο 27χρονος θέλει να κοιτάξει και το μέλλον του και το μοναδικό πράγμα που θα τον έστελνε μακριά από το ΟΑΚΑ και τον «συγκινεί» είναι η πιθανότητα να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Βέβαια και εκεί θα έπεφτε στο... τραπέζι ο ρόλος σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά η ουσία είναι ότι το κομμάτι το ΝΒΑ αποτελεί, αυτή την στιγμή, το μοναδικό κομμάτι που λείπει από το παζλ για το οριστικό deal.

Όλες οι ειδήσεις

Εμβολιασμοί: Ποιες περιφέρειες έχουν τα πρωτεία και ποιες υστερούν – Αναλυτικά στοιχεία

Γλυκά Νερά: Χαμογελαστός ο Αναγνωστόπουλος, «λες και πήγαινε κρουαζιέρα»

Μετάλλαξη Δέλτα κορονοϊού – Μητσοτάκης: Αυξήθηκαν 75% τα ενεργά κρούσματα – Μήνυμα για εμβολιασμούς

Μέσα Μεταφοράς: Στάσεις εργασίας σε μετρό και λεωφορεία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

ΠαναθηναϊκόςΙωάννης ΠαπαπέτρουΝεμάνια Νέντοβιτς