Αθλητισμός|07.07.2021 15:32

Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ με Νέλσον Ολιβέιρα - Προβάρει τη φανέλα του Δικεφάλου

Newsroom

Σε συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα ήρθε ο ΠΑΟΚ, με την υπόθεση του Πορτογάλου φορ να κλείνει θετικά για τους Θεσσαλονικείς. Μπορεί η υπόθεση να τράβηξε αρκετές ημέρες, ωστόσο, φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Πορτογάλο φορ, ο οποίος συμφώνησε προφορικά στους όρους του ΠΑΟΚ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Η περίπτωση του Ολιβέιρα βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου, καλύπτοντας τα «θέλω» του προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος υπέδειξε τον υψηλόσωμο φορ ως τον εκλεκτό για την ενίσχυση της επίθεσης. Πλέον, από τη προφορική συμφωνία, οι δύο πλευρές καλούνται να περάσουν στην ουσία και στα διαδικαστικά, κάτι που θα επιτευχθεί με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη και τα απαραίτητα ιατρικά, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Ολιβέιρα την τελευταία διετία έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει 70 συμμετοχές και 26 γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά 20 τέρματα σε 52 παιχνίδια.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Στο τραπέζι η επαναφορά μέτρων – Δυσαρέσκεια επιδημιολόγων για τα «μπρος-πίσω»

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου – Αναφορές για τέσσερις τραυματίες

Αφιέρωμα ethnos.gr για τα δύο χρόνια από τις εκλογές του 2019

ΗΠΑ: Κάτοικοι της Φιλαδέλφεια κυνήγησαν μέλη ρατσιστικής ομάδας

ΠΑΟΚΑΕΚΝέλσον Ολιβέιρα