ΠΑΟΚ: Βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ο Σβιντέρσκι
Αντώνης ΤσακαλέαςΟ ΠΑΟΚ και ο Κάρολ Σβιντέρσκι είχαν έρθει σε μια πρώτη συμφωνία, με τη μεταγραφή του Πολωνού να παίρνει σάρκα και οστά μετά την αποδοχή της πρότασης που κατέθεσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» για τον νεαρό επιθετικό.
Το προηγούμενο 48ωρο καταγράφηκε ένας καταιγισμός δημοσιευμάτων σε Πολωνία και Ιταλία, που έκαναν λόγο για νέο «μπάσιμο» της Τζένοα, με τους ασπρόμαυρους να δείχνουν από τη πρώτη στιγμή πως δεν ανησυχούν, καθώς είχαν αντιληφθεί τη προσπάθεια των Πολωνών να αυξήσουν τη τιμή πώλησης του Σβιντέρσκι.
Αρχικά, οι ιθύνοντες της Γιαγκελόνια δήλωναν πως θα πάρουν τη τελική τους απόφαση στις 21/1, όμως φαίνεται πως το έκαναν τρεις μέρες νωρίτερα καθώς όλα δείχνουν πως ο Σβιντέρσκι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (19/1).
Μετά τον Γιόζιπ Μίσιτς, ο Κάρολ Σβιντέρσκι θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ αναμένεται και μια ακόμα, που θα αφορά τη μεσαία γραμμή.
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες