Αθλητισμός|19.01.2019 16:44
Basket Legue: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Περιστέρι λόγω black out
NewsroomΟριστική αναβολή στο ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι. Το πρόβλημα με το ρεύμα στο ΟΑΚΑ δεν επιλύθηκε από τους ανθρώπους της ΔΕΗ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να μην διεξαχθεί ο αγώνας σήμερα.
Το ματς της 14ης αγωνιστικής της Basket League θα διεξαχθεί τελικά αύριο την ίδια ώρα (20/1, 17:00). Τα φώτα στο ΟΑΚΑ ήρθαν λίγο μετά και η ΑΕΚ έκανε κανονική προπόνηση, ενώ το ζήτημα της αναβολής... χάλασε το ρεπό της Κυριακής, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνεχόμενη ροή υποχρεώσεων μέχρι το ματς με την Φουενλαμπράδα για το Basketball Champions League (23/1, 21:30).
Διαβάστε ακόμη
- Ο Έλληνας που έβαλε τον Δία στην ηλεκτρική καρέκλα των Metallica: Ο Βαγγέλης Πέτικας στο ethnos.gr - Επόμενη στάση... Maiden
- Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της Mango για τον θάνατο του πατέρα του
- Σε ποιους ρίχνει «πόρτα» ο Τσίπρας, η αμείωτη κόντρα Φάμελλου και Πολάκη και το διαζύγιο στην Νέα Αριστερά
- «Ομερτά», τρόμος και επιδοτήσεις-μαμούθ: Πώς δρούσε η «οικογενειακή μαφία» στην Κρήτη