Αθλητισμός|19.01.2019 18:51

Παναθηναϊκός: Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Newsroom

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, καθώς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία». Πρόκειται για τον αδελφό του Παύλου και του Κώστα Γιαννακόπουλο που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, θείο του Δημήτρη που ασχολείται με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και δίπλα του βρίσκεται σύσσωμη η οικογένειά του, αλλά και η οικογένεια του Παναθηναϊκού, τον οποίο υπηρετεί εδώ και 40 χρόνια από διάφορα πόστα.

Γεννημένος το 1931 στην Αθήνα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανέλαβε μαζί με τον Παύλο τον Παναθηναϊκό το 1992, μέχρι να παραδώσει τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012. Ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009 αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά τμήματα του συλλόγου όπως το βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση του θέματος, ωστόσο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, προπονητής της Ζάλγκιρις και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επί θητείας Θανάση Γιαννακόπουλου, ευχήθηκε δημόσια καλή ανάρρωση με ένα συγκινητικό μήνυμα στα αγγλικά, μετά τον αγώνα των δύο ομάδων για την Ευρωλίγκα.

«Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο», είπε ο Λιθουανός, κάνοντας γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες ο αγαπημένος Θανάσης των φίλων του τριφυλλιού.

ΠαναθηναϊκόςνοσοκομείοΘανάσης Γιαννακόπουλος