Αθλητισμός|29.07.2021 07:00

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ο αθλητής που έχει τατουάζ τον Αχιλλέα δεν είναι Έλληνας

Newsroom

Το τατουάζ κάποτε ήταν ταμπού αλλά πλέον πολλοί αθλητές κάνουν χρήση είτε για να επισημάνουν μία σημαντική στιγμή στην καριέρα τους είτε για να καταγράψουν τις συμμετοχές τους στις διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων είτε για να εμπνέονται κατά τη διάρκεια της επίπονης πορείας τους.

Η γυμνάστρια Σάλον Όλστεν από τον Καναδά, εμφανίστηκε στο δοκό ισορροπίας κατά τη διάρκεια των γυναικείων καλλιτεχνικών προκριματικών γυμναστικής στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 στο Τόκιο. Στο ένα πόδι είχε τατουάζ με τις συμμετοχές της στο Τόκιο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο άλλο πόδι ένα πλατανόφυλλο σήμα κατατεθέν του Καναδά.

copyright AP / Natacha Pisarenko

Ο Ισπανός πυγμάχος Γκαμπριέλ Εσκομπάρ έχει στο δεξί μηρό ένα μεγάλο τατουάζ με πυγμαχική παράταση και στην κορυφή τον Ιησού Χριστό. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στον αγώνα του κόντρα στον Ισπανό κιρόγκα.

copyright AP / φωτογράφος Buda Mendes

Η Πολωνή ιστιοπλόος Σοφία Νοτσέτι Κλεπάτσκα έχει μεγάλα τατουάζ στα μπράτσα των χεριών της με αναπαραστάσεις που την εμπνέουν στην αθλητική της ζωή.

copyright AP Photo / φωτογράφος Gregorio Borgia

Οι πέντε ολυμπιακοί κύκλοι και ένας μικρός φτερωτός ταύρος απεικονίζεται σε φωτογραφία "ανώνυμου" κολυμβητή που αγωνίστηκε στο Tokyo Aquatic Center και ενέπνευσε το φωτογράφο του Associated Press

copyright AP Photo/ φωτογράφος Matthias Schrader

H Γαλλίδα ελληνικής καταγωγής σκοπεύτρια Λουσίλ Αναστασίου αγωνίστηκε στο Asaka Shooting Range του Τόκιο και εντυπωσίασε με τα τατουάζ στα δυο της χέρια. Στο ένα έχει ένα μεγάλο ήλιο και στο άλλο μία νεκροκεφαλή.

copyright AP / φωτογράφος Tauseef Mustafa

Το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα όσα έχουν συλλάβει οι φωτογραφικοί φακοί είναι το τατουάζ του Βρετανού τενίστα Λίαμ Μπρόντι που κλέβει την παράσταση με την τεράστια προσωπογραφία του Αχιλλέα στο δεξί μέρος των κοιλιακών του. Ο Μπρόντι έχει δηλώσει στο παρελθόν πως έχει εμπνευστεί από τα κατορθώματα του μυθικού ήρωα και τον έχει για είδωλο του στην αθλητική του καριέρα.

O Aχιλλέας στο σώμα του Λίαμ Μπρόντι - AP - Getty Images / φωτογράφος Clive Brunskil

Όλες οι ειδήσεις

Γιατί κρίθηκε προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης - «Μπορεί να τελέσει και νέα εγκλήματα»

Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα: Νέα προειδοποίηση στους πολίτες – Μαίνεται η πυρκαγιά

Καιρός - Καύσωνας: Οι 12 περιοχές που θα «φλερτάρουν» με τους 40 βαθμούς Κελσίου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τα σορτς που «κόλασαν» στην Τουρκία

Ηλιούπολη: «Το παιδί του αστυνομικού ζούσε μέσα στα ναρκωτικά και την κακοποίηση» - Τι δηλώνει η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες ΤόκιοτατουάζΛίαμ ΜπρόντιΟλυμπιακοί Αγώνες 2021