Αθλητισμός|01.08.2021 16:22

Συγκινούν οι Αντετοκούνμπο για Ιακωβίδη: «Να ζητήσουμε συγγνώμη στον Θοδωρή και στον επόμενο Θοδωρή»

Newsroom

Τη στήριξη τους προς τον αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη, που ξέσπασε και προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης, εξέφρασαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν κατά την άφιξή τους στην Αθήνα φέρνοντας μαζί και το τρόπαιο του ΝΒΑ, έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνα αρσιβαρίστα, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του». Μάλιστα ο Γιάννης είπε: «Χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε κι είπε πως ένιωθε και δεν το κράτησε μέσα του». Μάλιστα, ο Θανάσης άφησε να εννοηθεί ότι θα βοηθήσουν κι οι ίδιοι τον Ιακωβίδη.

Αναλυτικά για τον Θοδωρή Ιακωβίδη και το post των δύο στο Instagram, οι Γιάννης και Θανάσης ανέφεραν:

Γιάννης: «Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής, δεν το πολυσυζητούν οι αθλητές γιατί αν το κάνουν θα λένε "παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε και παίξε". Είναι δύσκολο όμως. Είναι πάρα πολύ βαρύ όλο αυτό. Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, είπε πώς ένιωθε. Κι εγώ πάρα πολλές φορές, πάρα πολλά βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έχω όμως ανθρώπους δίπλα μου που μου λένε διάφορα και μου δίνουν κίνητρο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι' αυτόν. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του. Τους ανθρώπους πρέπει να τους χτίζεις, όχι να τους γκρεμίζεις. Αυτό ισχύει και για τον Καλαϊτζάκη, που έγινε ντραφτ. Πρέπει να τον περιβάλλουμε με αγάπη. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Θοδωρή Ιακωβίδη, μιλήσαμε λίγο στο Instagram. Είμαστε μαζί του»».

Θανάσης: «Θέλω να πω ένα τεράστιο συγγνώμη στον Θοδωρή, όχι από εμάς, αλλά από όλους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του. Τόσο ως οικογένεια όσο και ως άτομα, είμαστε μαζί του».

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στην Αχαΐα: Συγκλονιστικές εικόνες από δορυφόρο της NASA

Καύσωνας: Σε επιφυλακή για μπλακ άουτ - Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Περιβάλλοντος

Έφτασαν στην Αθήνα οι Αντετοκούνμπο – Οι πρώτες δηλώσεις τους

Θοδωρής Ιακωβίδης: Αν αλλάξουν οι συνθήκες θα συνεχίσω αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες

Έβρος: Τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νεκρό Τούρκο από ελληνικά πυρά - Διαψεύδει η Αθήνα

Θοδωρής Ιακωβίδηςοικογένεια ΑντετοκούνμποΓιάννης ΑντετοκούνμποΟλυμπιακοί Αγώνες 2021Θανάσης Αντετοκούνμπο