Αθλητισμός|20.01.2019 17:32

Super League: «Ανάσα» για τον ΟΦΗ, 3-0 τον Παναιτωλικό, που «φωνάζει» δίκαια

Newsroom

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό, έφτασε στους 15 βαθμούς και πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα.

Οι Κρητικοί άφησαν τέσσερις ομάδες από κάτω τους και πλέον ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Το σκορ άνοιξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Ναμπί με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στο 26'. Οι Αιτωλοακαρνάνες είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως ο Βλαντ Μοράρ νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Στρέζο και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο β' μέρος, έπειτα από μια αδράνεια στην άμυνα του Παναιτωλικού, ο Βουό βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, ο κίπερ των «καναρινιών» τον έκοψε, όμως στη συνέχεια έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής και αποβλήθηκε (70').

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν δίκαια, καθώς όπως φαίνεται κι από το παραπάνω καρέ, ο διαιτητής Κοτσάνης, έκανε λάθος. Και υπέδειξε λανθασμένο ελεύθερο χτύπημα και άφησε τα «καναρίνια» με 10 παίκτες.

Ο Γιαννακόπουλος κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, όμως ο Ναμπί έστησε και πάλι τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και τον «εκτέλεσε» με νέο φάουλ για το 2-0 στο 73'.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν και ο ΟΦΗ βρήκε και τρίτο γκολ από νέα αδράνεια της άμυνας με τον Βουό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 86'.

Ετσι, μετά το 3-0 ο ΟΦΗ πήρε βαθιά ανάσα κι ο Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία να μπει σφήνα στην 5άδα.

ΠαναιτωλικόςΟΦΗSuper League 1