Αθλητισμός|02.08.2021 15:52

Κλήρωση Champions League: Με Μάλμε ή Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός, αν περάσει τη Λουντογκόρετς

Newsroom

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλο που θα έχει στα πλέι οφ του Champions League σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς στον γ' προκριματικά γύρο. Κι η κληρωτίδα φέρνει τους Πειραιώτες αντιμέτωπους με μια εκ των Μάλμε ή Ρέιντζερς. Βεβαίως πρώτα απ' όλα, οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας από την Βουλγαρία και στη συνέχεια θα τα δώσουν όλα για όλα για μια θέση στους ομίλους με τον νικητή του ζευγαριού των Σουηδών με τους Σκωτσέζους.

H Μάλμε κατέκτησε πέρσι το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ ήταν... σαρωτική στη λίγκα της Σκωτίας, αφού βγήκε άνετα πρώτη με 102 βαθμούς.  Επίσης, στη Μάλμε αγωνίζεται ο Αντόνιο Τσόλακ, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία του έμπειρου Όλα Τόιβονεν. Εξαιρετικοί θεωρούνται επίσης οι Ανέλ Αχμέντοβιτς και Άντερς Κρίστιανσεν, ενώ η Μάλμε απέκλεισε νωρίτερα την Ρίγα και την Ελσίνκι. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιον Νταλ Τόμασον, που προτιμά κυρίως το 4-2-3-1.

Από την άλλη, οι Ρέιντζερς βρήκε στο πρόσωπο του Τζέραρντ τον ιδανικό άνθρωπο για την αποστολή της επιστροφής στην κορυφή, ενώ καλύτερος παίκτης της ομάδας θεωρείται ο Τζέιμς Ταβερνιέρ, που, αν και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, μέτρησε πέρσι 19 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αρκετά ποιοτικοί θεωρούνται επίσης οι Γκλεν Καμαρά, Ράιαν Κεντ και Τζο Αρίμπο, ενώ στο ρόστερ βρίσκεται και ο Ιάνις Χάτζι, γιος του θρύλου της Ρουμανίας και συνολικά του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει και να δώσει το μάξιμουμ για να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης, όμως για την ώρα προέχει η διπλή «μάχη» με την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα ζευγάρια των πλέι-οφ, όπως προέκυψαν από την σημερινή (2/8) κλήρωση:

Όλες οι ειδήσεις

Καύσωνας: Κορυφώνεται με 46 βαθμούς - Πότε η νέα θερμή εισβολή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Η συγκινητική στιγμή της απονομής στον Μίλτο Τεντόγλου

Κορονοϊός - Εμβόλιο: Ποιοι και πότε θα χρειαστούν και τρίτη δόση

Εμβόλια Pfizer - Moderna: Γιατί θα τα πληρώσει πιο ακριβά η Ε.Ε

κλήρωσηChampions LeagueΜάλμεΡέιντζερςΟλυμπιακός