Αθλητισμός|20.01.2019 21:08

Super League: Τρίτη σερί γκέλα για Ατρόμητο, έχασε με πέναλτι-φάντασμα στην Ξάνθη

Newsroom

Για τρίτο διαδοχικό ματς ο Ατρόμητος αγνοεί τη νίκη. Οι Περιστεριώτες περνούν αγωνιστική κρίση, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να ηττάται από την Ξάνθη στα Πηγάδια με 2-1 και να πέφτει στην τέταρτη θέση, καθώς τον πέρασε η ΑΕΚ, που νίκησε «σβηστή» τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Οι ακρίτες από την άλλη, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και ψυχολογία, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με ανατροπή, καθώς  η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε με το... καλησπέρα (5'), με το πρώτο κανόνι του πρωταθλήματος, τον Ευθύμη Κουλούρη.

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν δυσανάλογη των προσδοκιών που δημιούργησε το προβάδισμα των Περιστεριωτών.

Η Ξάνθη ισοφάρισε με την προβολή του Ντουρίτσκοβιτς στο 35', ενώ  πήρε το «τρίποντο» με ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Σκουλάς και μετέτρεψε σε γκολ ο Κάστρο στο 59'.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81' Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (65' Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (74' Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63' Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46' Γιαννούλης)

Super League 1ΞάνθηΑτρόμητος