Αθλητισμός|21.01.2019 09:09

ΠΑΟΚ: Η επίθεση αγάπης στον Κάρολ Σβιντέρσκι και οι «ματιές» στον Ινγκασον

Αντώνης Τσακαλέας

Οταν τα δηµοσιεύµατα που τον ήθελαν να κλείνει στην Τζένοα έδιναν και έπαιρναν, ο Κάρολ Σβιντέρσκι είχε ήδη πάρει την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που έκανε τους «ασπρόµαυρους» να µην ανησυχούν µε όλα όσα καταγράφηκαν γύρω από τη µεταγραφή του Πολωνού.

Ο Σβιντέρσκι, που θα είναι κάτοικος Τούµπας µέχρι το καλοκαίρι του 2022, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και µέσα σε λίγες ώρες άρχισε να αντιλαµβάνεται τι προκάλεσε η µεταγραφή του.

Ο 22χρονος µετρούσε 3.500 ακόλουθους στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram µέχρι το βράδυ της Παρασκευής και πλέον έχει ξεπεράσει τους 10.000, µε το κύµα αγάπης να τον ξαφνιάζει.

Μιλώντας στο περιβάλλον του και τους ανθρώπους που τον συνόδεψαν για να κλείσει η µεταγραφή του από τη Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ, τους έλεγε πως θεωρούσε υπερβολικά όσα του έλεγαν για τον τρόπο µε τον οποίο θα τον υποδέχονταν οι φίλοι του «∆ικεφάλου του Βορρά», όµως η άποψή του άλλαξε όταν αποφάσισε να «ξεκλειδώσει» τον λογαριασµό του στο Instagram, διαπιστώνοντας πως βρέθηκε µέσα σε τρεις ώρες (το βράδυ της περασµένης Παρασκευής) µε 2.500 αιτήµατα φιλίας προς έγκριση.

T
T

Τσεκάρει Ινγκασον ο «δικέφαλος»

Ο Ισλανδός κεντρικός αµυντικός της Ροστόφ βρίσκεται στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ, που προετοιµάζεται, ειδικά από τη στιγµή που η πόρτα της εξόδου για τον Εβγέν Χατσερίντι είναι ανοικτή, ενώ την ίδια στιγµή δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ στις συζητήσεις ανανέωσης µε τον Φερνάντο Βαρέλα. Γεννηµένος τον Αύγουστο του 1993, ο Σβέριρ Ινγκασον έχει προλάβει να αγωνιστεί, πλην του πρωταθλήµατος της χώρας του, σε αυτά της Νορβηγίας (Βίκινγκ), του Βελγίου (Λόκερεν), της Ισπανίας (Γρανάδα), πριν βρεθεί στη Ρωσία και στην οµάδα του Ροστόφ, το καλοκαίρι του 2017.

Εν ενεργεία διεθνής, έχοντας 24 συµµετοχές την τελευταία πενταετία, ο Ινγκασον επιβεβαιώνει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη µείωση του µέσου όρου ηλικίας του ρόστερ, σε µια διαδικασία που ξεκινά στα µέσα της αγωνιστικής περιόδου και θα κορυφωθεί το καλοκαίρι.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, ο Ινγκασον µοιάζει περισσότερο στο στυλ του Βαρέλα παρά του Χατσερίνι, µε ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η Ροστόφ δέχθηκε κρούσεις από Ζενίτ και Κράσνονταρ, όµως αυτό που διαφάνηκε είναι πως ο Ινγκασον θα προτιµούσε µια πρόταση εκτός Ρωσίας από το να κάνει µια «εσωτερική» µεταγραφή.

Κάρολ ΣβιντέρσκιΠΑΟΚ