Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Αποκλεισμός στα πέναλτι για τους Πειραιώτες
NewsroomΟ Ολυμπιακός γνώρισε με οδυνηρό τρόπο τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League με 4-1 στα πέναλτι από την Λουντογκόρετς.
Πρόωρο «αντίο» στο Champions League είπε ο Ολυμπιακός που αποκλείστηκε στην Βουλγαρία από την Λουντογκόρετς. Τώρα οι ερυθρόλευκοι «υποβιβάζονται» στα πλέι-οφ του Europa League, όπου τον περιμένει η Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Οι Σλοβάκοι παρά την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Λίνκολν από το Γιβραλτάρ (1-1) προκρίθηκαν, αφού είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-1.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στην Μπρατισλάβα.
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκλειστεί και από τους Σλοβάκους, τότε θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους του Europa Conference League.
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου