Αθλητισμός|12.08.2021 19:20

ΠΑΟΚ - Μποέμιανς: Με μοναδικό στόχο την πρόκριση - Στο Open ο επαναληπτικός της Τούμπας

Newsroom

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ στη σημερινή ρεβάνς με την Μποέμιαν. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 της Ιρλανδίας προκειμένου να συνεχίσει στην επόμενο φάση του Europa Conference. Έχοντας απέναντί του την νενανική ομάδα του Δουβλίνου, ο κυπελλούχος Ελλάδας θέλει πάση θυσία να αποφύγει παρόμοια κάζο με αυτό που έπαθαν ΑΕΚ και Άρης στις προηγούμενες φάσεις. 

«Δεν θέλω να δω έλλειψη συγκέντρωσης, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και ειδικά τα αβίαστα λάθη. Δεν περιμένω να δω άλλα ατομικά λάθη!», δήλωσε χθες ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ δίνοντας έτσι το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης. Σαφέστατα η ελληνική ομάδα είναι ανώτερη από τον αντίπαλο της όμως αυτό, όπως απεδείχθη και στον πρώτο αγώνα, δεν είναι αρκετό αν δεν παραταχθεί με σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο. 

Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Κρέσπα ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και έχει σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει τον παρτενέρ του Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Θέση διεκδικεί και ο Κούρτιτς. Πιθανή ενδεκάδα του Δικεφάλου θα αποτελείται από: Πασχαλάκη και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Κούρτιτς, με τους Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί στα πλάγια. Ο Μπίσεσβαρ θα παίξει πίσω από τον Ολιβέιρα.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OPEN TV!

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα ΠΑΟΚ-Μποέμιανς

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά: «Δεν μας ακούτε για χρόνια» - Τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις εξηγούν στο ethnos.gr γιατί κάηκε η χώρα

Φωτιές – Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός απαντά στα ερωτήματα

Καιρός: Καταρρακτώδεις βροχές, κεραυνοί και χαλάζι σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

Νέα σχολική χρονιά: Πώς θα προσέρχονται στα σχολεία εκπαιδευτικοί και μαθητές – Τι θα ισχύει για rapid tests και πιστοποιητικά εμβολιασμού

Europa Conference LeagueΠΑΟΚΤούμπα