Αθλητισμός|12.08.2021 21:37

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση στα γενέθλιά του στο ATP του Τορόντο

Newsroom

Με ιδανικό τρόπο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά ATP στο Τορόντο. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε στη φάση των «16» τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με 2-0 σετ (6-3, 6-2) και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

T

Πολύ καλά ξεκίνησε ο Στέφανος στην αναμέτρηση με τον Χατσάνοφ καθώς πήρε το πρώτο game άνετα χωρίς να χάσει πόντο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο καλή καθώς ο Ρώσος έβγαλε αντίδραση ισοφάρισε στα games εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Έλληνα πρωταθλητή. Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε άμεσα και πήρε τα τρία επόμενα games (4-1) και τελικά να φτάσει στη νίκη στο πρώτο με 6-3.

Δυνατά μπήκε ο Στέφανος και στο δεύτερο σετ όπου προηγήθηκε με 2-0  games διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας στα δύο games (3-1, 4-2) και να φτάσει τελικά εύκολα στη νίκη με 6-2 καθώς ο Κατσάνοφ δεν μπορούσε να αντιδράσει και να περιορίσει τον Έλληνα πρωταθλητή να γιορτάσει με πανηγυρικό τρόπο τα γενέθλια του.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιές: Προ ημερησίας συζήτηση αρχηγών στη Βουλή στις 25 Αυγούστου

Γώγος: «Νόσος των νέων» ο κορονοϊός - Διπλασιάστηκαν οι εισαγωγές μέσα σε 20 μέρες

Φωτιά Αττική: Οι δραματικές στιγμές 3 εθελοντών μέσα στις φλόγες - «Σχεδόν μας εγκλώβισε»

Φωτιές - Helitack: Τα άγνωστα πληρώματα της Πυροσβεστικής, βίντεο από τη δράση τους

ΤορόντοΤένιςATPΣτέφανος Τσιτσιπάς