Αθλητισμός|30.10.2018 13:29

Θα καταφέρει να φύγει αήττητη και από το Μιλάνο η Τζένοα;

Newsroom

Είναι φαβορί για τη νίκη, κόντρα σε µία οµάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Τζένοα ήρθε ισόπαλη µε 2-2 την Κυριακή, εντός έδρας µε την Ουντινέζε, σε ένα µατς όπου προηγήθηκε δύο φορές. Στα 5 πρόσφατα παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και µία ήττα. Στο τελευταίο εκτός έδρας µατς πήρε ισοπαλία µε 1-1 από τη Γιουβέντους.

Είναι η µοναδική οµάδα που έχει κόψει βαθµούς από τη «Μεγάλη Κυρία». Μετά το Τορίνο θα καταφέρει να φύγει αήττητη και από το Μιλάνο; Η Μίλαν αντέδρασε, µετά τις 2 ήττες, από την Ιντερ µε 1-0 στο πρωτάθληµα και την Μπέτις µε 1-2 στο Europa League. Αν και βρέθηκε να χάνει µε 1-2 από τη Σαµπντόρια, πήρε τη νίκη µε 3-2. Βρίσκεται στην πέµπτη θέση µε 15 βαθµούς, µαζί µε τη Φιορεντίνα, τη Σαµπντόρια, τη Ρόµα και τη Σασσουόλο. Εναν πόντο λιγότερο έχει η Τζένοα, η οποία ισοβαθµεί στη δέκατη θέση µε την Τορίνο.

Το Πάµε Στοίχηµα του ΟΠΑΠ προσφέρει, για τον αγώνα Μίλαν-Τζένοα, πλήθος ειδικών στοιχηµάτων και τα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήµατα:

  • Ο Ιγκουαΐν να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-0.
  • Ο Σούσο να σκοράρει πρώτος και η Μίλαν να κερδίσει τον αγώνα και η Μίλαν over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ηµίχρονο.
  • Η Μίλαν να σκοράρει και στα δύο ηµίχρονα και η Μίλαν over 6,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ακριβές αποτέλεσµα πρώτου ηµιχρόνου 0-0 και η Τζένοα να κερδίσει τον αγώνα. 
  • Η Τζένοα να σκοράρει πρώτη και ακριβές σκορ 2-2.
  • Λεπτό πρώτου γκολ 1-30 και να σκοράρουν και οι δύο οµάδες στο δεύτερο ηµίχρονο και over 11,5 κόρνερ στον αγώνα.

Στον αγώνα Μίλαν-Τζένοα και σε όλα τα µατς οι παίκτες του Πάµε Στοίχηµα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν από την έναρξή τους (pre-game) όσο και στους live αγώνες.