Παραμένει στην Εθνική πόλο ο Θοδωρής Βλάχος - Η ΚΟΕ αποδέχτηκε την παράλληλη απασχόληση στον Ολυμπιακό
NewsroomΜε τον Θοδωρή Βλάχο θα συνεχίσει να πορεύεται η Εθνική πόλο. Ο επιτυχημένος κόουτς, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στο αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα παραμείνει στο τιμόνι της Γαλανόλευκης, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να εργάζεται και στον Ολυμπιακό. Αρχικά η ΚΟΕ είχε θέσει θέμα... αποκλειστικότητας θέτοντας ουσιαστικά το δίλημμα Εθνική ή Ολυμπιακός στον Βλάχο, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά δεν μπορεί να εγκαταλείψει και τους Ερυθρόλευκους στα μέσα Αυγούστου κι ενώ έχει ήδη προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
Ο πρόεδρος της νέας διοίκησης της ΚΟΕ και άλλοτε σπουδαίος παίκτης του πόλο Κυριάκος Γιαννόπουλος, έκανε ένα βήμα πίσω θέτοντας ως προτεραιότητα την ομαλή λειτουργία της εθνικής ομάδας, ιδίως μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Η ΚΟΕ αποδέχθηκε την παράλληλη απασχόληση του Θοδωρή Βλάχου, με τον οποίο θα έχει εκ νέου συζήτηση για το θέμα της αποκλειστικότητας μετά το φινάλε της επόμενης σεζόν κι αφού ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.
Κορονοϊός: Άρχισε η πίεση στα νοσοκομεία – Προετοιμασίες για νέο μεγάλο κύμα εισαγωγών
Κοζάνη: Αρρώστησε το προσωπικό, έκλεισε το αεροδρόμιο
Φωτιά στα Βίλια: Φούντωσε ξανά η πυρκαγιά - Μάχες με νέες αναζωπυρώσεις
Αφγανιστάν: Η συγκλονιστική ιστορία της Najia που έπεσε νεκρή από τα χέρια Ταλιμπάν
- Αλεπού πιάστηκε στα «πράσα» να εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνω τον τρόμο σας λόγω Καρυστιανού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
- Βιολάντα: Έγγραφα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο από τις δεξαμενές προπανίου - Η διαπίστωση «μη συμβατότητας» από το 2020