Αθλητισμός|30.10.2018 13:49

Στοιχηματική πρόταση: Δυνατό «ζευγάρι»

Newsroom

Αν όµως περάσουν έναν-δύο γύρους και φτάσουν στα προηµιτελικά, τότε βλέπουν έναν στόχο εφικτό, τον κυνηγάνε και αυτό για δύο λόγους: Ο πρώτος γιατί µε ένα τρόπαιο µπορούν να χαρακτηρίσουν τη σεζόν επιτυχηµένη και ο άλλος διότι δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στρασβούργο – Λιλ

Για αρκετές µικροµεσαίες οµάδες όµως είναι εξαρχής βασικός τρόπος διάκρισης και εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το Στρασβούργο, για παράδειγµα, σίγουρα το βλέπει έτσι. ∆εν έχω καµία αµφιβολία πως και η Λιλ θα είχε την ίδια άποψη αν στο µεταξύ δεν έκανε πορεία πρωταθλητισµού τις τελευταίες εβδοµάδες. Τώρα όµως; Η Λιλ είναι 2η στη βαθµολογία, προφανώς δεν µπορεί να πιάσει την πρωτοπόρο Παρί, αλλά το πλασάρισµα στις θέσεις 2-3 τής δίνει εισιτήριο για το Τσάµπιονς Λιγκ. Και πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις, γιατί αν ρίξει το βάρος και στο Λιγκ Καπ, µε δεδοµένο πως δεν έχει τεράστιο βάθος στο ρόστερ της, είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα παραπάνω µατς θα την επιβαρύνουν και πιθανότατα θα της στερήσουν κρίσιµους βαθµούς! Ισως αυτό να «διαβάζουν» και οι µπουκ και ανεβάζουν τις τιµές του διπλού και κατεβάζουν του άσου. Το Στρασβούργο περιµένω να διεκδικήσει τη νίκη-πρόκριση, η απόδοση στον ΟΠΑΠ µε καλύπτει και µε το παραπάνω, καθώς έχει τον άσο στο 2,75.

Μονπελιέ – Ναντ

Η Μονπελιέ πάει καλύτερα απ’ ό,τι πολλοί περίµεναν. Είναι στην 3η θέση, πίσω από τη Λιλ, αλλά αν µία από τις δύο µπορεί να κυνηγήσει το Τσάµπιονς Λιγκ, αυτή πιστεύω ότι είναι η Λιλ. Σεβασµός, ωστόσο, στη φόρµα της Μονπελιέ, που µετράει αήττητο σερί 10 αγώνων µε 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η Ναντ µε τη σειρά της ξαναµπήκε στον δρόµο των επιτυχιών, έχει δύο κολλητές νίκες στο πρωτάθληµα µε Τουλούζ και Αµιάν, πήρε βαθµολογική ανάσα και πρακτικά ο στόχος της είναι η παραµονή στην κατηγορία. Η διάκριση στο Λιγκ Καπ µοιάζει µε πολυτέλεια και θεωρώ πως δεν θα παρουσιάσει σήµερα τη δυνατή ενδεκάδα της.

Οι επιλογές μου

  • 711. Στρασβούργο – Λιλ 1  2,75
  • 621. Μονπελιέ - Ναντ 1  1,87