Αθλητισμός|21.01.2019 19:44

Η στήριξη του ΠΑΟΚ στη Παιδοογκολογική Πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Αντώνης Τσακαλέας

Το έργο του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΟΚ Γιώργου Παντελάκη συνεχίζει ο Ιβάν Σαββίδης, με την στήριξη της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στην παράδοση της ετήσιας επιταγής ύψους 64.000 ευρώ για την ενίσχυση του ΑΧΕΠΑ. 

Στα έξι χρόνια που ο κ. Σαββίδης στηρίζει την Παιδοογκολογική Πτέρυγα (που ουσιαστικά δημιουργήθηκε μέσω των χορηγιών του Γιώργου Παντελάκη) έχει συμβάλει στην αγορά μηχανημάτων, ενώ έχει καλύψει τους μισθούς για την εργασία 14 ιατρών που εργάζονταν κι εργάζονται στην Πτέρυγα προκειμένου να φροντίζουν τα περισσότερα 200 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ.

Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που παλεύουν για να νικήσουν τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής τους. Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ και Διευθυντής της Β’ Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δρ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η Κλινική λειτουργεί χάρη στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τους παίκτες «οικογένεια».

επιταγήΠΑΟΚνοσοκομείο ΑΧΕΠΑ