Αθλητισμός|23.08.2021 14:32

Super League: Οριστική αναβολή του πρωταθλήματος - Σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου

Newsroom

Στη Γενική Συνέλευση της Super League τη Δευτέρα (23/8) αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί επί τάπητος στις 31/8 η έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, αφού προηγουμένως θα έχει λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών. Ως εκ τούτου, η σέντρα του πρωταθλήματος οδεύει προς το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η πρεμιέρα δεν θα διεξαχθεί ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και πάει για το Σεπτέμβριο, αφού στη ΓΣ η προκήρυξη δεν τέθηκε προς ψήφιση (τα... κουκιά δεν έβγαιναν άλλωστε) και αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 31/8 και αφού στις ημέρες που μεσολαβούν, βρεθεί η λύση στο θέμα με τα τηλεοπτικά και με τις πέντε ΠΑΕ που ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια με την Cosmote. Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία τα έχουν βρει στο οικονομικό με το συνδρομητικό, όχι όμως και στη διάρκεια του συμβολαίου αφού θέλουν κλειστό διετές ενώ η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι για 1+1. Αυτό σημαίνει ότι η σέντρα του πρωταθλήματος οδεύει μετά τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου στα προκριματικά και συγκεκριμένα το διήμερο 11-12/9.

Η ενημέρωση της Λίγκας: Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

SuperLeagueΑρηςΠΑΟΚΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΑΕΚΟλυμπιακός