Αθλητισμός|24.08.2021 23:32

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Άκπομ και «επιστροφή στο σπίτι»

Newsroom

O ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Μίντλεσμπρο αλλά και με τον Tσούμπα Άκπομ, ο οποίος επιστρέφει στην Τούμπα. Η Τρίτη (24/8) αποδείχθηκε καθοριστική για την υπόθεση του Αγγλου φορ που ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της απόκτησής του.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε τις ζυμώσεις για την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, θέλοντας να καλύψει το κενό που προέκυψε, και η λύση του Άκπομ, γνώριμου στον Δικέφαλο, προκρίθηκε ως η ενδεδειγμένη για τους ανθρώπους της ομάδας. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν συμπεριλαμβανόταν στα εφετινά πλάνα της Μίντλεσμπρο, ο ΠΑΟΚ βρήκε τη «χρυσή» τομή με τους Άγγλους, ενώ οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αποδείχθηκαν πιο εύκολη υπόθεση δεδομένης της επιθυμίας του για να βρεθεί σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά τους ανθρώπους της αλλά και τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Άκπομ ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και από την Τετάρτη (25/8) αναμένονται εξελίξεις στην επικύρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ καθώς προηγείται το τυπικό της διαδικασίας και τα ιατρικά. Ο Άκπομ θα ενταχθεί υπό το καθεστώς του δανεισμού από την αγγλική ομάδα ενώ προβλέπεται και οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αγγλος δήλωσε χαρούμενος με την επιστροφή του στον Δικέφαλο. «Άφησα μια δουλειά στη μέση...» ήταν η πρώτη ατάκα του στο SDNA, λέγοντας στη συνέχεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και μόνο που επέστρεψα σπίτι! Ο ΠΑΟΚ είναι το μέρος που ανήκω. Είχα πολύ καλές εμπειρίες στον ΠΑΟΚ αλλά τώρα έφτασε η ώρα να το πάω στο επόμενο επίπεδο και να δείξω πραγματικά σε όλους τις δυνατότητες μου. Έφτασε η ώρα να δουλέψουμε σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος».

Όλες οι ειδήσεις

Νέα μέτρα: Ολα όσα θα ισχύουν για ανεμβολίαστους σε εστίαση, εργασία, σχολεία, πανεπιστήμια

Πρόστιμα 5.000 έως 10.000 ευρώ για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς

Εβρος - Βίντεο ντοκουμέντο: Εκατοντάδες μετανάστες φθάνουν στην Ελλάδα

Αφγανιστάν: Tαλιμπάν συλλαμβάνουν και σκοτώνουν δημοφιλή κωμικό

Τσούμπα ΑκπόμΠΑΟΚΜίντλεσμπρο