Αθλητισμός|25.08.2021 14:39

Εθνική ομάδα: Οι εκλεκτοί του Φαν 'τ Σχιπ για Κόσοβο, Σουηδία - Νέο πρόσωπο ο Γιάννης Παπανικολάου

Newsroom

Χωρίς Γιακουμάκη, Μπακάκη και τους τραυματίες Πέλκα, Φορτούνη, αλλά με την επιστροφή των Ρέτσου, Βρουσάι μετά από καιρό και με νέο πρόσωπο τον Γιάνννη Παπανικολάου η Εθνική Ελλάδας θα ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ..

Την αποστολή για το φιλικό με την Ελβετία (1/9 - 21:45, Βασιλεία) και τους δύο κρίσιμους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Κόσοβο (5/9 - 21:45, Πρίστινα) και Σουηδία (8/9 - 21:45, ΟΑΚΑ) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν 'τ Σχιπ.  Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις, απουσιάζουν ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Μιχάλης Μπακάκης και οι τραυματίες Πέλκας, Φορτούνης. Αντιθέτως, κλήθηκε για πρώτη φορά ο 22χρονος μέσος Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στην πολωνική Ρακόφ. Επίσης, επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό οι Παναγιώτης Ρέτσος και Μάριος Βρουσάι. 

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Φαν'τ Σιπ:  Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης για φωτιές: Η συγγνώμη δεν ήταν μόνο αναγνώριση ευθύνης αλλά σύνθημα για δράση

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο μεγάλη ζημιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα»

Υποχρεωτικός εμβολιασμός – Πέτσας: Ανοιχτό ενδεχόμενο επέκτασης

Μπουρλά: Δεν αποκλείεται νέα ανθεκτική μετάλλαξη – Σε 95 μέρες νέο εμβόλιο

προκριματικά Μουντιάλεθνική ΕλλάδαςΤζον Φαν 'τ ΣχιπΕθνική ομάδα