Αθλητισμός|27.08.2021 19:59

Φεύγει οριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους!

Newsroom

Κι άλλη... βόμβα έσκασε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς μετά τη μεταγραφή του Μέσι από την Μπαρτσελόνα στην Παρί και του Μπαπέ από την Παρί στη Ρεάλ, έρχεται η ώρα και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ενημέρωσε τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Τορίνο και ήδη βρίσκεται σε ζητήσεις για την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα φέρεται ως η επικρατέστερη για να τον αποκτήσει, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο CR7, κατά πάσα πιθανότητα, έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα. Ο Μάσιμο Αλέγκρι αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Έμπολι και αποκάλυψε ότι η επιθυμία του Πορτογάλου είναι να αποχωρήσει άμεσα.

«Χθες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ενημέρωσε ότι δεν έχει την πρόθεση να παραμείνει στην Γιουβέντους. Γι’ αυτό δεν προπονήθηκε το πρωί και για αυτό δεν θα κληθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Έμπολι», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού. Τι άλλο θα συμβεί σε τούτο το απίστευτο μεταγραφικό καλοκαίρι...

Serie AΚριστιάνο ΡονάλντοPremier LeagueΓιουβέντουςΜάντσεστερ ΣίτιΜασιμιλιάνο Αλέγκρι