Αθλητισμός|27.08.2021 20:29

Επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Newsroom

Έσκασε και η τρίτη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Μετά τον Μέσι που πήγε στην Παρί και τον Μπαπέ που οδεύει προς Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε η ώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο για να ταράξει κι εκείνος τα νερά με την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο CR7 είχε αποφασίσει εδώ και εβδομάδες πως θα αποχωρούσε από τη Γιουβέντους και ουσιαστικά έψαχνε την επόμενη ομάδα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε ως σενάριο, που όμως διαψεύστηκε τόσο από το κλαμπ όσο και από τον ίδιο, αργότερα και μέχρι πριν από λίγες ώρες η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του, αλλά αποσύρθηκε. Και κάπως έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε και πάλι έπειτα από 12 χρόνια στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λέγεται μάλιστα ότι σύσσωμη η οικογένεια της Γιουνάιτεντ θορυβήθηκε και κινητοποιήθηκε προκειμένου να καταλήξει ο Πορτογάλος σταρ στους Κόκκινους Διαβόλους και όχι στους μισητούς συμπολίτες της Μάντσεστερ Σίτι. Από τον Ρίο Φέρντιναντ μέχρι τον θρυλικό Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που ανέλαβαν να τον πείσουν για να αποδεχτεί την πρόταση της παλιάς αγαπημένης του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου μύθου, Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους σε ένα deal που κόστισε περίπυο 25 εκατ. ευρώ. Ο CR7 θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα με την οποία σε έξι σεζόν πέτυχε 118 γκολ σε 292 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε τα πάντα. Στα 36 του επιστρέφει εκεί όπου άρχισε να χτίζει τον μύθο του. Παράλληλα, έσπασε και κάθε ρεκόρ καθώς ποτέ άλλοτε ένας 36χρονος δεν κόστισε τόσα πολλά χρήματα.

Η... βόμβα Κριστιάνο έριξε μέχρι και το σάιτ της Γιουνάιτεντ που έπεσε από τα εκατομμύρια κλικ που δέχθηκε από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση.

T

Το αντίο στη Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο φεύγει από τη Γιουβέντους έπειτα από μια τριετία έχοντας πετύχει 101 γκολ σε 134 συμμετοχές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram. «Σήμερα φεύγω από μια απίθανη ομάδα, τη μεγαλύτερη στην Ιταλία και σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Έδωσα την καρδιά μου και την ψυχή μου για την Γιουβέντους και πάντα θα αγαπάω το Τορίνο μέχρι να πεθάνω. Οι οπαδοί της ομάδας πάντα με σέβονταν και εγώ προσπάθησα να ευχαριστήσω αυτόν τον σεβασμό παλεύοντας για αυτούς σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σεζόν, σε κάθε διοργάνωση.

Στο τέλος, μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να συνειδητοποιήσουμε πως καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Όχι όλα όσα θέλαμε, μα ακόμη και έτσι γράψαμε μια πανέμορφη ιστορία μαζί. Θα είμαι πάντας ένας από εσάς. Είστε μέρος της ιστορίας μου και εγώ νιώθω μέρος της δικής σας ιστορίας. Ιταλία, Γιουβέντους, Τορίνο, οπαδοί της Γιουβέντους, θα είστε πάντα στην καρδιά μου» έγραψε ο CR7. 

T

Premier LeagueΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΚριστιάνο ΡονάλντοΜάντσεστερ Σίτι