Αθλητισμός|28.08.2021 16:48

Premier League: Θρίαμβος της Μάντσεστερ Σίτι με 5-0, εφιάλτης δίχως τέλος για Αρσεναλ

Newsroom

Προτού καλά καλά προλάβει να αρχίσει η νέα σεζόν, οι οπαδοί της Αρσεναλ εύχονται να τελειώσει. Δυστυχώς το μαρτύριο δεν έχει τελειωμό για τους Κανονιέρηδες που γνώρισαν βαριά ήττα με 5-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι και παρέμειναν δίχως βαθμό στην τελευταία θέση της Premier League μη έχοντας σκοράρει ούτε γκολ (!) κι έχοντας δεχτέ εννέα τέρματα έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Η Αρσεναλ που μετράει τρεις σερί ήττες από Μπρέντφορντ, Τσέλσι και Σίτι πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για υποβιβασμό από τους μπουκ μολονότι βεβαίως είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Τότεναμ, πέτυχε το δεύτερο σερί 5-0 καθώς είχε προηγηθεί και η συντριβή της Νόριτς.

Ο Γκιουντογκάν άνοιξε το σκορ μόλις στο 7', ενώ στο 12' ο Φεράν Τόρες πέτυχε το 2-0. Η αποβολή του Τσάκα στο 35' έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα της Άρσεναλ για να αντιδράσει. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο υπήρξαν οπαδοί των Λονδρέζων που έφυγαν από το γήπεδο! Η Σίτι έκλεισε το ημίχρονο στο 3-0 με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ στο β' ημίχρονο η ομάδα του Γκουαρδιόλα σκόραρε άλλες δύο φορές, στο 53' με τον Ρόδρι και στο 84' και πάλι με τον Φεράν Τόρες.

Μάντσεστερ ΣίτιPremier LeagueΑρσεναλ