Αθλητισμός|29.08.2021 01:09

La Liga: Πέρασε από την έδρα της Μπέτις με Καρβαχάλ η Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom

Τη δεύτερη νίκη της στην ισπανική La Liga, έπειτα από τρεις αγωνιστικές, πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μερένχες δυσκολεύτηκαν αλλά πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από το Βιγιαμαρίν, έδρα της Μπέτις, χάρη σε γκολ του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από μήνες στην αρχική ενδεκάδα λόγω τραυματισμού.

Είναι ενδεικτικό ότι από τον περασμένο Ιανουάριο, ο Καρβαχάλ αγωνίστηκε μόλις για έκτη φορά με τη φανέλα της Ρεάλ καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν φημίζεται για την εκτελεστική του δυνατότητα, είχε να σκοράρει από τον Νοέμβριο του 2019 και το παιχνίδι με την Αλαβές. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που έδωσε τρία σερί παιχνίδι εκτός έδρας στο ξεκίνημα του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν ανώτερη αλλά νίκησε με άγχος.

Προηγουμένως, την πρώτη απώλεια είχε η Σεβίλλη καθώς έμεινε στο 1-1 με την Έλτσε. Ο Εν Νεσίρι ισοφάρισε το γκολ του Έντσο Ρόκο με το οποίο προηγήθηκαν νωρίς οι γηπεδούχοι. Στο Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 της Λεβάντε με σκόρερ τον Μπαρενετσέα λίγο πριν από το τέλος του α΄ ημιχρόνου. 

Παράλληλα, με γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 34ο λεπτό, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέρασε από το «Μπαλαϊδος» κερδίζοντας τη Θέλτα. Οι Γαλιθιάνοι είχαν την κατοχή της μπάλας κι αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της εθνικής Ισπανίας, Ουνάι Σιμόν. Αντίθετα, οι Βάσκοι βρήκαν το γκολ με τον Γουίλιαμς, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Οϊχάν Σανσέ, φτάνοντας στην πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από δύο ισοπαλίες.  

ΣεβίλληLa LigaΑθλέτικ ΜπιλμπάοΡεαλ ΜαδρίτηςΜπέτις