Αθλητισμός|29.08.2021 21:03

Premier League; Σώθηκε η Γιουνάιτεντ με Γκρίνγουντ, κορυφή η Τότεναμ

Newsroom

Η Γουλβς ήταν ανώτερη, έχασε αυτά που δεν χάνονται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σώθηκε από... συντριβή, τελικά έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Μολινό χάρη σε γκολ του Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος ντύθηκε... Κριστιάνο Ρονάλντο και οδήγησε τους Μπέμπηδες σε νίκη με 1-0. 

Η Γιουνάιτεντ μάλιστα συνέχισε την εντυπωσιακή εκτός έδρας πορείας της καθώς συμπλήρωσε 28 αγώνες δίχως ήττα μακριά από το Ολντ Τράφορντ. Οι «Λύκοι» έχασαν μοναδικές ευκαιρίες και τελικά έμειναν στο μηδέν. Όσα και τα γκολ που (δεν) έχουν πετύχει καθώς μαζί με την Άρσεναλ είναι οι ομάδες που ακόμη δεν έχουν βρει δίχτυα στην Premier League. Μάλιστα και οι τρεις ήττες που έχουν υποστεί είναι με 1-0! Για τη Γιουνάιτεντ ο Βαράν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ενώ ο Σάντσο έκανε πρεμιέρα στο βασικό σχήμα. Όσο για τον Κριστιάνο, η επιστροφή του στην Premier League και στη Γιουνάιτεντ θα γίνει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες στο Ολντ Τράφορντ.

Προηγουμένως, η Τότεναμ διατήρησε την πρωτοκαθεδρία στη βαθμολογία της Premier League έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Η νίκη με 1-0 επί της Γουότφορντ χάρη σε γκολ του Σον, την ανέβασε στους εννέα βαθμούς, δύο πάνω από τους διώκτες της.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπέρνλι και η Λιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Κρις Γουντ άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό δίνοντας στην Μπέρνλι το προβάδισμα. Πρόκειται για το υπ' αριθμόν 30.000 γκολ στην ιστορία της Premier League! Ωστόσο, τα «παγώνια» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, με τον Μπάμφορντ να απλώνει το πόδι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1 λίγο πριν το φινάλε.

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓουλβςPremier LeagueΤότεναμ