Αθλητισμός|31.08.2021 12:18

Cristiano Ronaldo is back: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επιστροφή του CR7

Newsroom

Επισημοποιήθηκε και τυπικά η συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο οποίος επιστρέφει στο Μάντσεστερ έπειτα από 12 χρόνια. Ο CR7 υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο και όλα δείχνουν πως θα κλείσει την καριέρα του στο Ολντ Τράφορντ.

Προηγουμένως, η Γιουβέντους αποχαιρέτησε τον Κριστιάνο χαρακτηρίζοντας ως ημερομηνία σταθμό την 10η Ιουλίου 2018, οπότε ο Ρονάλντο αποκτήθηκε από τους Μπιανκονέρι. Η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έκλεισε τελικά στα 15 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν σε διάστημα 5 ετών. Παράλληλα όμως, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχουν και μπόνους στόχων τα οποία φτάνουν μέχρι τα 8 εκατ. ευρώ.

Ο Ρονάλντο μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ, εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ δηλώνοντας πανέτοιμος ώστε να βοηθήσει την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

T

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχω συγκλονιστεί από όλα τα μηνύματα που έλαβα από την ανακοίνωση την Παρασκευή. Ανυπομονώ να παίξω στο Ολντ Τράφορντ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και να δω ξανά όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα μετά τους διεθνείς αγώνες και ελπίζω να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν μπροστά μας», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο.

T

μεταγραφέςΚριστιάνο ΡονάλντοΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier League