Αθλητισμός|31.08.2021 12:45

Επιτέλους σέντρα στη Super League: Συμφωνία για έναρξη στις 11-12 Σεπτεμβρίου

Newsroom

Ολα δείχνουν σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Έπειτα από αναβολή της έναρξης της Super League για δύο αγωνιστικές, φαίνεται ότι επήλθε η οριστική συμφωνία μεταξύ των ομάδων του συνεταιρισμού. Κατά τη Γενική Συνέλευση της Τρίτης (31/8) οι ομάδες βρήκαν κοινή γραμμή στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της κεντρικής διαχείρισης και πλέον η Λίγκα οδεύει ολοταχώς προς σέντρα το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο υπήρξε σύμπνοια ως προς την εφαρμογή κεντρικής διαχείρισης από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα (2023-24), σημείο αγκάθι το προηγούμενο διάστημα. Επί του διαδικαστικού πάντως, θα πρέπει να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος ενόψει της σέντρας, αλλά να γίνει και η απαραίτητη τροποποίηση του καταστατικού σχετικά με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Την Πέμπτη (2/9) στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επικυρωθούν και επίσημα οι σημερινές αποφάσεις, όπως και αυτή της σέντρας της φετινής Super League στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει τα εξής:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021  και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30.

SuperLeagueποδόσφαιρο