ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε ο Αθηναίου
NewsroomΠαρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Γιάννης Αθηναίου. Ο διεθνής γκάρντ έγινε έτσι ο 2ος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων μετά και το διαζύγιο με τον Γιάνικ Μορείρα. Ο Αθηναίου στην Basket League είχε μέσο 4,5 πόντων με 37,5% στα τρίποντα, 26,3% στα δίποντα και 52,9% στις βολές καθώς και 2,1 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής ενώ στο BCL, είχε 7,7 πόντους, 35,4% στα τρίποντα, 50% στα δίποντα, 80% στις βολές και 2,6 ασίστ σε 19,3 λεπτά συμμετοχής.
Την ίδια στιγμή, στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο νέος αμερικανός σέντερ του Δικεφάλου Τζόντρε Τζέφερσον ο οποίος εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη (23/1) στο εντός έδρας παιχνίδι του Champions League με την Οπάβα.
H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τη συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αθηναίου. Ευχαριστούμε τον Γιάννη για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια