Αθλητισμός|22.01.2019 14:55

Ο απίθανος λόγος που έμεινε εκτός ΝΒΑ ο Τζέιμς Νάναλι

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Ο... πολυσυζητημένος εσχάτως Αμερικανός γκαρντ Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος είχε ακουστεί έντονα και για τον Παναθηναϊκό αλλά προτιμήθηκε ο Σον Κιλπάτρικ, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος ευρωπαϊκών ομάδων για έναν λόγο που μοιάζει απίστευτος. Ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Αρμάνι Μιλάνο, αν και οι Ιταλοί εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό στις ενδιαφερόμενες ομάδες, αλλά το πραγματικά πολύ ενδιαφέρον είναι το γιατί είναι ξανά στην αγορά ο παίκτης.

Ο Νάναλι είχε υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Χιούστον Ρόκετς στο ΝΒΑ και η πρόθεση της ομάδας ήταν να του το ανανεώσουν για, τουλάχιστον, άλλο ένα δεκαήμερο. Μόνο που αυτό έπρεπε να γίνει αυστηρά χθες. Μόνο που την ημέρα "Μάρτιν Λούθερ Κινγκ", είναι αργία και τα γραφεία του ΝΒΑ είναι κλειστά.

Κι επειδή εκεί δεν έχει... θυρίδες και ελαστικότητες, ακόμα και για τέτοιες περιπτώσεις και οι Ρόκετς δεν είχαν προλάβει να λύσουν το συμβόλαιο του Καρμέλο Αντονι και να έχουν κενό στο ρόστερ για να κάνουν το συμβόλαιο στον Νάναλι, αυτός έμεινε ελεύθερος! Αυτό είναι που λένε ότι συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

EuroleagueΤζέιμς ΝάναλιNBA