Αθλητισμός|22.01.2019 15:16

Ναδάλ για Τσιτσιπά: Μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους (vid)

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ήδη γράψει ιστορία, αφού νίκησε τον «βασιλιά» του τένις Ρότζερ Φέντερερ, νίκησε  και τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και τώρα βάζει πλώρη για τα ημιτελικά της διοργάνωσης Australia Open, με αντίπαλο το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ραφαέλ Ναδάλ

Ο τελευταίος, που νίκησε τον Φράνσις Τιαφό και προκρίθηκε για 6η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, δήλωσε για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Τον τελευταίο χρόνο, βελτιώνεται σε μηνιαία βάση. Κέρδισε τουρνουά. Παίξαμε μαζί σε τελικούς στη Βαρκελώνη και στο Τορόντο. Βρίσκεται εδώ στα ημιτελικά και είναι ήδη ικανός να κερδίσει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είναι σπουδαίος παίκτης, είναι φανταστικός και θα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους, για πολλά χρόνια».

T

Παράλληλα, για τη δική του συμμετοχή στη διοργάνωση, σημείωσε: «Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να επιστρέφω στα ημιτελικά εδώ, έχοντας κάποιες δύσκολες στιγμές στο παρελθόν. Πάντα είναι ξεχωριστό να παίζω σε αυτό το court. Νιώθω τυχερός εδώ που είμαι με όσα έχω περάσει». 

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του OPEN TV για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη ζωή του: 

Ράφαελ ΝαδάλΤένιςΣτέφανος ΤσιτσιπάςΑυστραλιανό Όπεν