Αθλητισμός|05.09.2021 15:19

Η μάχη της Εθνικής ομάδας στο Κόσοβο παίζει αποκλειστικά στο OPEN

Newsroom

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη στο παιχνίδι με το Κόσοβο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής (5/9, 21.45) στην Πρίστινα και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το κρίσιμο παιχνίδι της Γαλανόλευκης θα μεταδοθεί αποκλειστικά στην ελεύθερη τηλεόραση από το OPEN και σε live streaming από το ethnos.gr.

Το φθινοπωρινό ταξίδι της Εθνικής ομάδας, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει από το Κόσοβο. Μετά από τις δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία, η Ελλάδα χρειάζεται το 2 στα 2 με Κόσοβο και Σουηδία για να έχει βάσιμες ελπίδες να διεκδικήσει ως το τέλος την πρόκριση. Απολαύστε στο OPEN τη μονομαχία της Εθνικής Ελλάδας, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σε απευθείας σύνδεση με την Πρίστινα.

Pre game show στις 21:00 με καλεσμένο τον Αλέξανδρο Τζιόλη, με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη στην παρουσίαση και post game show μετά τη λήξη του αγώνα, με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα τα γκολ της βραδιάς από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις!

 

Εθνική ΚοσόβουΕθνική ομάδαπροκριματικά Μουντιάλεθνική ΕλλάδαςOpen TV