Basket League: «Αιώνιο» ντέρμπι την 8η αγωνιστική - Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος
NewsroomH επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League έφερε όλα τα βλέμματα στην ημερομηνία του πρώτου «αιώνιου» ντέρμπι στο νέο πρωτάθλημα. Κι όπως προέκυψε οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 20 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική. Λίγες ημέρες νωρίτερα, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα θα παίξουν με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ξεκινήσει την χρονιά στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ΑΕΚ.
Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Basket League θα γίνει στην Πάτρα και το δεύτερο Super Cup με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της περσινής κατάταξης. Στην κλήρωση των ημιτελικών, ξεχωρίζει το ζευγάρι του κατόχου του πρώτου τίτλου Προμηθέα με την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει με το Λαύριο.
To πρόγραμμα της Basket League
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- «Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
- Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup