Αθλητισμός|06.09.2021 21:28

Πελέ: Συγκινητικό μήνυμα μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο

Newsroom

Ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον θρυλικό Πελέ τις τελευταίες ημέρες. Όπως αποκάλυψε ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο και πλέον αναρρώνει σε κλινική του Σάο Πάολο. Ο 80χρονος Πελέ που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους θαυμαστές του εκφράζοντας τον δυναμισμό αλλά και την αισιοδοξία του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά, ευχαριστώ τους γιατρούς Φάμπιο και Μιγκέλ που φροντίζουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες με τη βοήθειά σας. Θα αντιμετωπίσω αυτή την αναμέτρηση με χαμόγελο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου» έγραψε ο Πελέ στον λογαριασμό του στα social media. Μάλιστα, από το περιβάλλον του αλλά και από την κλινική, όπου νοσηλεύεται, αναφέρεται πως η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική. 

\τονίζει ο Πελέ στο μήνυμά του. Θυμίζουμε, πως ο «Βασιλιάς» νοσηλεύεται σε κλινική του Σάο Πάουλο νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα και το περιβάλλον του αναφέρει πως η κατάσταση δεν είναι ανησυχητική.

T

Πελέόγκος