Αθλητισμός|22.01.2019 19:22

Καρυπίδης: Σκέφτηκα να φύγω μετά τη Λαμία

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης παρέθεσε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης εξέφρασε την πικρία του για μερίδα του κόσμου που δεν στηρίζει, επισημαίνοντας ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή του. «Δεν έχουν ψυχολογία οι παίκτες, μιλάω μαζί τους και είναι όλοι στρεσαρισμένοι. Δεν ξέρω ποιοι καλλιεργούν αυτή την εσωστρέφεια. Τα ίδια έγιναν και παλαιότερα και έφτασε στην Γ΄Εθνική», τόνισε.

Δήλωσε μάλιστα πως σκέφτηκε να αποχωρήσει μετά τον αγώνα με τη Λαμία, ενοχλημένος με τις αποδοκιμασίες του κόσμου. «Μετά τη Λαμία το σκέφτηκα να τα παρατήσω γιατί δεν αξίζω τέτοια απαξίωση», πρόσθεσε, όμως στη συνέχεια είπε πως δεν τίθεται θέμα να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Ο ισχυρός άνδρας του Αρη στήριξε στο μέγιστο βαθμό τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή Σάββα Παντελίδη, ενώ έβαλλε σε βάρος του πρώην τεχνικού Πάκο Ερέρα, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους διέκοψαν τη συνεργασία τους. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεσμεύτηκε για άμεση μεταγραφική ενίσχυση.

«Θα κάνουμε δύο ακόμη κινήσεις τις επόμενες ώρες, Ερχονται παίκτες, όχι παιδάκια», είπε σημειώνοντας πως θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, επιθετικός, εξτρέμ και δεξί μπακ (ήδη είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γάλλο στόπερ Λίντσεϊ Ροζ κι έχει έρθει σε συμφωνία με Σουηδό εξτρέμ). Τέλος, προανήγγειλε την επιστροφή του Αγγελου Χαριστέα στον σύλλογο, που θα αναλάβει τις Ακαδημίες του Αρη στη νέα αγωνιστική περίοδο. «Εχω σκεφτεί να του δώσω και άλλο ρόλο, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είναι θετικός και χάρηκε.

Το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε γιατί θέλω να τον αξιοποιήσω. Θα είναι πολύ χρήσιμος για τον σύλλογο. Είναι ο κατάλληλος και είναι μέσα από την οικογένεια του Άρη», σχολίασε σχετικά.

ΑρηςΘόδωρος Καρυπίδης