Αθλητισμός|07.09.2021 21:40

Παραδοχή Καραπαπα? για Ρο?ουζ: «Τα επίσημα χαρτιά έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ»

Newsroom

Πέρασαν 15 ώρες από την αποκάλυψη του SDNA για τη μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας από τον Ολυμπιακό κι όχι απ' τον Άρη, όπως νόμιζαν όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε μέχρι το τέλος της σεζόν ο παίκτης αγωνιζόταν στους Κίτρινους. Μετά την λοιπόν την αποκάλυψη της είδησης από το SDNA κι αφού υπήρξε... σιωπή (η θέση της ΠΑΕ Άρης επί του θέματος ακόμη... αγνοείται), η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε το θέμα και σίγουρα δεν το διέψευσε. 

Τι είπε ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ; «Επειδή συνεχίζεται η παρωδία να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Στις μελλοντικές μετεγγραφές μας και πριν από οποιαδήποτε κίνησή μας, εκτός από τα επίσημα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ, θα τα στέλνουμε για έγκριση στον κ. Σαββίδη, στο σάιτ του κ. Σαββίδη, το sdna και στους Παπαθεοδώρου και Βέργη για να παίρνουμε έγκριση!. Σοβαρευτείτε επιτέλους! Από την κυβέρνηση στην οποία απευθύνεστε μέχρι τον τελευταίο σας οπαδό γελάνε μαζί σας με τις ανοησίες που γράφετε. Είστε παντελώς άσχετοι με την αγορά του ποδοσφαίρου και σπεκουλάρετε σε μια θάλασσα ανοησίας…».

Όπως σχολιάζει το σχετικό ρεπορτάζ του SDNA: «Και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται ότι μιλάμε για μία ωμή παραδοχή που σοκάρει τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Όχι μόνο ο Ολυμπιακός ενεπλάκη σε μία μεταγραφή παίκτη που αγωνιζόταν σε άλλη ομάδα, αλλά ο ίδιος αντιπρόεδρός του βγαίνει χωρίς ίχνος ντροπής να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα αποκάλυψε το SDNA! 

Παρά την ομερτά που επιχειρήθηκε από χθες βράδυ και την προσπάθεια συγκάλυψης του ίδιου σε ένα τόσο μεγάλο θέμα, έκανε τα πράγματα δύο φορές χειρότερα, με την ωμή δημόσια παραδοχή του ουσιαστικά ότι ναι μεν έγινε η μεταγραφή του Ρόουζ στη Λέγκια μέσω... Ολυμπιακού, αλλά όλα έγιναν νομότυπα, καθώς εστάλησαν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ. Με την ειδοποιό διαφορά ότι... ξέχασαν να ενημερώσουν νωρίτερα οι δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους για όσα συνέβησαν. Τον λόγο, ας τον εξηγήσουν οι ίδιες».

Πηγή: SDNA

Λέγκια ΒαρσοβίαςΛίντσεϊ ΡόουζΑρηςΟλυμπιακός