Οταν ο Λάνθιμος έπαιζε στην Α1! (pic)
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΟ Γιώργος Λάνθιμος μπορεί για χάρη της τέχνης να άφησε τα παρκέ όμως το πέρασμά του από εκεί και το αγαπημένο του Παγκράτι τον είχε φέρει μέχρι την Α1, όπου είχε και συμμετοχή και υπήρξε συμπαίκτης μεγάλων παικτών της εποχής.
Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα basketa.gr, διακρίνεται ο υποψήφιος για 10 Οσκαρ Ελληνας σκηνοθέτης, στην ομάδα του Παγκρατίου την σεζόν 1991-92, πρώτος καθιστός από αριστερά, με ακριβώς δίπλα του τον νυν προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Θανάση ΣΚουρτόπουλο!
Για την ιστορία, διακρίνονται ο προπονητής Απόστολος Κόντος και καθιστοί από αριστερά οι Γιώργος Λάνθιμος, Θανάσης Σκουρτόπουλος, Βασίλης Γούμενος, Νάσος Χούμπαυλης, Θύμιος Μπακατσιάς και Γιάννης Γιαννόπουλος και όρθιοι οι Λεωνίδας Σκούταρης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Τζιμ Σάρκιν, Ερλ Χάρισον, Νίκος Τόλιας και Σάκης Τζαλαλής.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών