Αθλητισμός|17.09.2021 14:58

Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Άλεξ που θα είναι αντίπαλος του Γιάννη στο NBA

Newsroom

Αντίπαλος του αδελφού του Γιάννη Αντετοκούμπο στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αδελφός του Αλεξ.

Ο βενιαμίν της οικογένειας που αγωνίστηκε στην ισπανική Μουρθία αναμένεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ, για να υπογράψει και αυτός το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ. Αυτή η ομάδα όπως όλα δείχνουν θα είναι η Τορόντο Ράπτορς όπου πρόεδρος είναι ο νιγηριανής καταγωγής
Μασάι Ουτζίρι.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Ουτζίρι είχε επισημάνει πως "ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι Νιγηριανός. Δεν είναι Έλληνας" προκαλώντας ποικίλα σχόλια αλλά και την έμεση απάντηση του Γιάννη ο οποίος σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του φροντίζει να θυμίζει πως είναι και αισθάνεται Έλληνας.

Η συμφωνία του Αλεξ Αντετοκούμπο με τους Τορόντο Ράπτορς είναι προ των πυλών και εντός των ημερών αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες. Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Αντετοκούμπο τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται στη γαλλική Βιλερμπάν.

O Aλεξ είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 2001 και από το 2013 ακολούθησε τον Γιάννη στο Μιλγουόκι, αγωνίστηκε στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα όπου είχε και πολλές διακρίσεις.

Οι Τορόντο Ράποτρς κέρδισαν το πρώτο τους Πρωτάθλημα Ανατολικής Περιφέρειας το 2019, κερδίζοντας το εισιτήριο για τους Τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Στην σειρά των Τελικών, επιβλήθηκαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 4–2 νίκες, πανηγυρίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Όλες οι ειδήσεις

Εμβόλιο - Τρίτη δόση: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για υγειονομικούς και άνω των 60

Κρήτη: Προκλητική navtex από την Τουρκία

EuroMed 9: Αλαλούμ με τα Μέσα Μεταφοράς - Νέες αλλαγές και στον Προαστιακό

Με μια ανάρτηση η Κατερίνα Στεφανίδη αποστομώνει τους ομοφοβικούς

Γιάννης ΑντετοκούνμποΑλεξ ΑντετοκούνμποNBA