Αθλητισμός|17.09.2021 21:17

Ιωνικός - Αρης 1-0: Τέζα οι Κίτρινοι με γκολάρα Αοσμάν!

Newsroom

Με ένα καταπληκτικό γκολ του Σύρου Αοσμάν ο Ιωνικός «σκότωσε» τον Άρη που παρέμεινε, υπό του μηδενός, κολλημένος στον πάτο της βαθμολογίας! Οι Κίτρινοι άρχισαν τη σεζόν με -6 λόγω της υπόθεσης Λάσκοφ κι έπειτα από δύο αγωνιστικές στη Super League έχουν αποκομίσει μόλις έναν βαθμό (απ' την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ) που τους κρατάει στο -5. Ο Ιωνικός, που στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 3-0, ήταν εξαιρετικός απέναντι στους Θεσσαλονικείς και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην επάνοδό του στη Super League και στην επιστροφή στο... σπίτι του.

Παράλληλα, πέτυχε και το πρώτο γκολ στην κατηγορία μετά από 14 χρόνια απουσίας. Και τι γκολ καθώς ο Αίας Αοσμάν «ξέρανε» τον Ντένις στο 86' με ένα φανταστικό ψηλοκρεμαστό, φαλτσαριστό σουτ αρκετά μέτρα έξω απ' την περιοχή. Ο Σύρος μέσος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ιωνικού και ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Ο Άρης είχε και πάλι μέτρια απόδοση, μολονότι είχε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε και τιμωρήθηκε από τον ψυχωμένο και καλοδουλεμένο Ιωνικό που έτρεξε πολύ και δικαιώθηκε στο φινάλε του με το τρομερό γκολ του Αοσμάν. Η ομάδα της Νίκας είχε σκοράρει ένα ακόμη γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο όμως ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σάντσεζ, Τσιγκρίσνκι, Μύγας, Γκοτσούλιας (54' Κάνιας), Ντάλσιο, Καμπράλ (88' Κιάκος), Αοσμάν (88' Βαφέας), Λενίς (28' Ματσούκας), Τουράμ.

Άρης (Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς (57' Γκάνεα), Φαμπιάνο. Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Σάσα, Εντιαγέ, Ιτούρμπε (46' Γκάμα), Μπερτόλιο (46' Μοχαμάντ Αλι), Μαντσίνι (68' Χαΐροβιτς), Καμαρά (83' Μάνος).

SuperLeagueΑρηςΙωνικός