Αθλητισμός|18.09.2021 19:42

Premier League: Ακάθεκτη Λίβερπουλ με Τσιμίκα, γκέλαρε η Σίτι

Newsroom

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' όσο δείχνει το τελικό 3-0 για να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε βασικός και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, που πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μανέ (43'), Σαλάχ (78') και Κεϊτά (90').

Έχασε έδαφος η Σίτι

Αντιθέτως, η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα της τη μαχητική Σαουθάμπτον (0-0). Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Την ίδια ώρα, η Αρσεναλ έβγαλε αντίδραση και πέρασε από την έδρα της Μπέρνλι με 1-0 χαρίζοντας πίστωση χρόνου στον Μίκελ Αρτέτα, ενώ η Γουότφορντ πήρε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Νόριτς με 3-1. Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Χρήστος Τζιόλης, που μπήκε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν στον πάγκο.

Νωρίτερα, η Μπρέντφορντ έδειξε και πως έχει τις δυνατότητες να είναι ανταγωνιστική στην επιστροφή της στην Premier League. Νίκησε στο «Μολινό» τη Γουλβς με 2-0, μολονότι αγωνίστηκε από το 64ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαπτίστ. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ πήρε τη μεγάλη νίκη με τα γκολ των Τόνεϊ (28' πεν.) και Μπεουμό (34').

ΛίβερπουλΚώστας ΤσιμίκαςΑρσεναλPremier LeagueΣαουθάμπτονΜάντσεστερ Σίτι