Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο με αδέσποτα: Υιοθετήστε τα
NewsroomΣε μια προσπάθεια αξιέπαινη προσπάθεια που μπορεί να κινητοποιήσει τον κόσμο να υιοθετήσει αδέσποτους σκύλους, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας συνεργάστηκε με τοπικά καταφύγια ώστε σε κάθε αγώνα της φετινής σεζόν, οι παίκτες να μπαίνουν στο γήπεδο με αδεσποτάκια στην αγκαλιά τους.
Στόχος της πρωτοβουλίας «Fill the void in your life» [Γέμισε το κενό στη ζωή σου] είναι να καταφέρει ανθρώπους που βρίσκονται στο στάδιο ή παρακολουθούν το ματς από το σπίτι να δώσουν στους σκύλους αγάπη, φροντίδα και κυρίως μια νέα στέγη.
Οι σκύλοι έχουν ταμπελάκια με το όνομά τους, καθώς επίσης ένα διαφορετικό φουλάρι και λουρί ο καθένας, προκείμενο να μπορεί κάποιος τηλεθεατής να αναγνωρίζει εύκολα εκείνον που θέλει, όταν επικοινωνεί για μια πιθανή υιοθεσία.
Το περασμένο σαββατοκύριακο, οι παίκτες της Ντιναμό Βουκουρεστίου, βγήκαν στο γήπεδο με τους σκύλους στην αγκαλιά τους.
Θεσσαλονίκη: Στα 106.000 ευρώ το πρόστιμο που «έφαγε» ο πιο διάσημος καστανάς της πόλης
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση - «θρίλερ» της Πετίτο: Εξαφανίστηκε και ο σύντροφός της
Efood: Νέο μήνυμα στους διανομείς μετά τον σάλο - Δυνατότητα για ανανέωση συμβάσεων
Τρίτη δόση εμβολίου: Οι νέες ανακοινώσεις - Στοιχεία ανά περιοχή στον εμβολιαστικό χάρτη
- Η «ακτινογραφία» της καταστροφής από τις φωτιές στη Δυτική Αττική - Οι εκτάσεις που κάηκαν και η επόμενη μέρα του δάσους
- «Κλειδί» η ιατροδικαστική για τον 90χρονο που έκρυβε ο γιος του στον καταψύκτη - «Τον αγαπούσε παθολογικά»
- Το βαρύ τίμημα της υπογεννητικότητας: 11 σχολεία λιγότερα τη νέα σχολική χρονιά στα Δωδεκάνησα
- Έπαιξε μουσική σε λιοντάρια και αυτά «ημέρεψαν» - Το viral βίντεο με την αντίδρασή τους