Αθλητισμός|19.09.2021 18:41

Απόλλων - Βόλος 1-3: Δεύτερη σερί νίκη και κορυφή οι Θεσσαλοί

Newsroom

Τη δεύτερη σερί νίκη του πανηγύρισε στη Super League ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Η θεσσαλική ομάδα του Γκιγέρμο Αμπασκάλ μετά τη νίκη επί της Λαμίας στην πρεμιέρα, ξεπέρασε το εμπόδιο και του Απόλλωνα και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντιθέτως, η Ελαφρά Ταξιαρχία κόλλησε στο μηδέν καθώς προερχόταν κι απ' τη βαριά ήττα απ' τον Παναθηναϊκό.

Βόλος για... φίλημα

Ο Βόλος έκανε ιδανική εκκίνηση καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5'. Ο Πάολο Φερνάντες «κουβάλησε» την μπάλα, έκανε μια ωραία ντρίμπλα και με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα... συστημένη στα δίχτυα του Βέρχουλστ. Οσο ιδανικά άρχισε το πρώτο ημίχρονο ο Βόλος άλλο τόσο εξαιρετική ήταν η εκκίνησή του και στο δεύτερο 45λεπτο. Ουσιαστικά στην πρώτη φάση του παιχνιδιού ο Πουρίτα σέντραρε από δεξιά και ο Φαν Βέερτ με κεφαλιά «έγραψε» το 0-2 για τη θεσσαλική ομάδα.

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε πέντε αλλαγές απ' το 46' ως το 60', ο Απόλλων έγινε πιο πιεστικός και πιο επιθετικός, όμως το γκολ ήρθε και πάλι απ' τον Βόλο που ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός. Ο Μπαρτόλο πάτησε τη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα και με σουτ στην κλειστή γωνία του Βέρχουλστ πέτυχε το 0-3. Η Ελαφρά Ταξιαρχία όμως δεν τα παράτησε και αμέσως μετά (65') αναθάρρησε χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη με κεφαλιά έπειτα από θαυμάσια εναλλαγή της μπάλας και ωραία σέντρα του Τσιλούλη (1-3). Παρά την πίεση όμως που άσκησε ο Απόλλων στη συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (46' Μπαξεβανίδης), Λισγάρας, Μπρούνο Άλβες, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου (60' Ματέι), Παμλίδης (52' Λα Πάρα), Σαχλί (52' Τσιλούλης), Ντάουντα (52' Ιωαννίδης).

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες (64' Νίνης), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο (74' Αλεξ Σοάρες), Ροσέρο (86' Βοϊτκόβσκι), Φαν Βέερτ.

Απόλλων ΣμύρνηςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ