Αθλητισμός|19.09.2021 18:43

Premier League: Με Κριστιάνο, Λίνγκαρντ και Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ λύγισε τη Γουέστ Χαμ

Newsroom

Δια πυρός και σιδήρου και δια χειρός Ντε Χέα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ για την Premier League. Τα Σφυριά προηγήθηκαν στο σκορ στο 30' με σουτ του Μπενραχμά, αλλά πολύ γρήγορα, στο 35', ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε με προβολή από κοντά έπειτα από σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες. Για τρίτο σερί ματς με τους Κόκκινους Διαβόλους μετά την επιστροφή του, ο CR7 βρήκε δίχτυα έχοντας συνολικά τέσσερα τέρματα.

Η Γουέστ Χαμ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Λίνγκαρντ, ο οποίος από μοιραίος την περασμένη εβδομάδα με την... ασίστ που έκανε σε αντίπαλο στην ήττα από την Γιουνγκ Μπόις, εξελίχθηκε σε... ωραίο καθώς με δικό του γκολ στο 89' η Γιουνάιτεντ πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-2). Ο Κριστιάνο διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι που δεν του δόθηκε και στη συνέχεια, η Γουέστ Χαμ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σο στο 95'.

Ο πρώην κόουτς της Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μόγες πήρε το ρίσκο κι έριξε στο παιχνίδι τον Νομπλ μόνο και μόνο για να εκτελέσει το πέναλτι αλλά ο Ντε Χέα έπεσε στη σωστή πλευρά και με εντυπωσιακή επέμβαση διατήρησε το 1-2 χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στους Μπέμπηδες.

Σε άλλο ματς της Premier League η Μπράιτον επικράτησε 2-1 της Λέστερ και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της που την έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στο 35' ο Μαπέι άνοιξε το σκορ, στο 50' ο Γουέλμπεκ πέτυχε το 2-0, ενώ το μόνο που κατόρθωσε η Κυπελλούχος Αγγλίας ήταν να μειώσει με τον Βάρντι στο 60'. Οι Αλεπούδες σκόραραν πάντως άλλες δύο φορές, ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις το VAR «είδε» οφσάιντ.

Νταβιντ Ντε ΧέαΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier LeagueΚριστιάνο ΡονάλντοΓουέστ Χαμ